Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Vörös
Fekete
Kék
Krém
Fahéj


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Misha
Nem: kan
Született: 2013.11.25.


Misha, gazdája által leadott, 2013as születésû, fekete színû, rövid szõrû, valószínûleg fajtatiszta csau-csau kan kutya.

Igazi különlegesség és szépség a fekete, rövid szõrével. Nem könnyen barátkozik, de akit elfogadott, ahhoz a végtelenségig hûséges és odaadó.

Kezdetben bizalmatlan, de a hölgyekkel gyorsabban barátkozik, mit is lehet erre mondani? vérbeli macsó :) jellemzõen a pocakján keresztül fogatható meg ;) illetve rendkívül jól motiválható :)

A szuka kutyákkal barátságos, igazi gavallér... az utolsó falatkát is átengedi, ha szíve hölgye úgy kívánja :D egyébként imád enni :)

Senkit ne tévesszen meg határozott kiállása, egy rendkívül hálás kutya, bújós, ha leendõ gazdáját elfogadja. Nagyon éber, mindenre figyel, mindenre reagál. Rendkívül jó házõrzõ lenne belõle. A simogatást és a masszírozást nagyon szereti.

Érdeklõdni róla az info@noeallatotthon.hu email címen lehet.

Misha most:


További képek ITT!Megosztom a Facebookon