Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Vörös
Fekete
Kék
Krém
Fahéj


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Riley
Nem: szuka
Született: 2019.04.01.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
kisjuti 2021.07.23. 2021.08.03.

Riley Törökszentmiklósról érkezett nagyon elhanyagolt állapotban. Szőre egybe van állva, néhol szőrhiányos, szemei csipásak. Riley kis termetű.
Alapból kedves,bár nem az a bújós típus. Ha viszont akarunk tőle valamit pl. megvizsgálni, morcos lesz, de ez leginkább csak a stressz miatt van. Pórázon valamennyire tud sétálni, kutyákkal semleges a viszonya.
Riley szívféreg gyorstesztje POZITÍV lett, gyógyszeres kezelése hamarosan megkezdődik.

Riley-ról írták:
Riley a csauk szégyene. Nem harap, viszont kedves. Harapás helyett visít, ami pont annyira hatékony, mert a gyanútlan ember infarktust kap, szóval amíg lábon kihordod a kétoldali szívszélhűdést, őcsausága elmenekülhet az életveszélyes autós hám elől.
Meg van róla győződve, hogy a következő tevékenység (mint pl. üldögélés a klímás kocsiban) iszonyatos fájdalmat fok okozni, szóval nem a bátorságáért szeretjük ? Cserében zabálós és megalkuvó: még a Gyilkos Kozmetikustol is elfogadja a jutit.
Elég undoritóan cuki személyisége van: kedves, barátságos emberrel és kutyákkal is, semmi csaus méltóság és flegmaság (a rossz nyelvek szerint mogorvaság) nem szorult belé. ?
Szeret sétálni, viszont nem tud, ami nem hátrány, ha az ember fáradt: lazán húzathatod magad vele miután befejezted a szívféreg kezelését (ne ess pánikba: naponta egy virsli és elrejtve megajándékozod a gyógyszerrel és havonta csöpögteted spot-onnal, nem egy űrhajó építés) ?
Egy vicc a kutya, 15 kilós 2 éves ivartalan kislány, aki egészen pontosan úgy néz ki, mint egy lihegő cuki bárányfelhő.
Amit tudj: a csauk baromi lusták, szóval nem vele fogod teljesíteni a Kinizsi 100-at, csendesek, nyugodtak, viszont nem szeretik ha nyúzzák őket és hajlamosak elkanászodni ha agyoncukizod őket, bár Riley nem tűnik annak a túl pofátlan fajtának. Ők tényleg az életüket adják, ha megszeretnek (ezt hívják szaknyelven egygazdásnak), de ehhez idő és türelem meg humorérzék kell. Gyere ki, szánj rá időt, ismerd meg, vidd haza örökre és örülj életed legjobb döntésének.
P.s.: a főtt marhapofával bármiről meg tudod győzni!

Riley ivartalanítva, oltva, chipezve fogadható örökbe, ahol teljes jogú családtag lehet, csak kinti tartásra nem adjuk!
Érdeklődni Riley-ról az info@noeallatotthon.hu email címen, vagy a 06202649995 telefonszámon lehet.Megosztom a Facebookon