Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Vörös
Fekete
Kék
Krém
Fahéj


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nanami
Nem: szuka
Született: 2017.07.01.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Nanami 2017-es születésű, krém színű csau csau szuka kutyus, aki Püspökladányból került gondozásunkba. Előéletéről biztosat nem tudunk, de valószínűleg ő is a szaporítók áldozata.
Nanami kezdetben félénk, de jó szándékú, nincs benne semmi agresszió emberek felé.
Bekerülésekor elvégzett szívféreg gyorstetszje pozitív lett, gyógyszeres kezeléssel gyógyítható!

Ezt írták Nanamiról:
Nanami a Noé csaumentés védence. Valószínűleg azért került oda, mert életében már találkozott csau-csauval és van egy lila folt a nyelvén.
Ezektől eltekintve kiköpött szamojéd, aki a levél zizzenéstől is fél, viszont valami kötődést nagyon gyorsan kialakít.
Autóban jól utazik (leginkább alszik), a kozmetikust gyönyörűen tűri, pórázon nem húz. Nem nélkülöz némi trollkodási hajlamot, amit nagyszerűen mutat, hogy kozmetikus után az első útja a vizes tálhoz vezetett, melyben elegáns mozdulattal elhelyezte a fényesre sikált popsiját.
Nyúzható, simizhető, dédelgethető darab, jelen sorok írója a helyében félidőben letépte volna a szépítész karját, neki a legrosszabb mozdulata az volt, hogy bedugta a fejét a karom alá.
Nem tűnik olyan rohadt lustának, mint a csauk és a flegmaság is hiányzik belőle.
Agyon van születve, de úgy tűnik, hogy az egészsége nem ment rá. Gyönyörű mandula szemei vannak, a tartása, mozgása valóban olyan, mint a farkasoké. Valami elképesztően szép kutya.
Kb. 5 éves, pillanatnyilag ivaros, de ez a helyzet hamarosan változni fog. A rossz hír, hogy szívférges, jelenleg is kezelik (ami nem egy űrrakéta építés: spot on havonta és virsliben gyógyszer, ettől nem kell betojni).

Nanami ivartalanítva, oltva, chipezve fogadható örökbe, ahol teljes jogú családtag lehet, csak kinti tartásra nem adjuk!
Érdeklődni Nanamiról az info@noeallatotthon.hu email címen, vagy a 06202649995 telefonszámon lehet.
További képek ITTMegosztom a Facebookon