Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.


Mi történik egy gázolást túlélõ kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?

Az Adjukössze.hu oldalon futó gyûjtõakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyûjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak.

A NOÉ Állatotthon évente több mint 1.000 ápolásra, mûtétre szoruló állatot fogad be. Legtöbbjük az életét köszönheti az orvosi beavatkozásnak és a törõdésnek. Az Õ életük múlik azon, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítvány balesetes, lábadozó kórházrészlege elkészüljön. Így még több állat tud biztonságban, melegben gyógyulni Azoknak az állatoknak, akiknek nincs saját gazdája, nincs gondoskodó családja, csak bennük bízhat!

Talán furcsa, de jelenleg a NOÉ központi részleg kutyái számára csak egy elkülönített szoba, néhány mobil-kennellel a balesetes, kórházi részleg. Itt szinte minden kutyusunk eltölt néhány napot. Az egészségesek ivartalanítási mûtétbõl lábadoznak itt. De olyan is van, aki hosszú heteket, akár hónapokat tölt el itt, egy bonyolult mûtét, vagy egy elhúzódó betegség miatt. Sõt akadnak fix bent lakók is, akik egészségügyi állapotuk, méretük vagy koruk miatt nem mehetnek a többiek közé. Már nem halogathatjuk egy modern, biztonságos, megfelelõen fertõtleníthetõ kórház, lábadozó kialakítását.Terveink szerint egy épített boxrendszer kialakításával egyszerre közel 20 kutyának tudunk majd biztonságos elhelyezést biztosítani. Lehetõségünk lesz az ellátásukhoz feltétlenül szükséges eszközök, gyógyszerek, kötszerek kulturált tárolására is, mely jelenleg szintén nem megoldott.

Természetesen, ahogy mindig, a kivitelezésben most is segítségünkre lesznek önkéntes szakemberek, de még így is akkora összeg a modern, strapabíró, fertõtleníthetõ, ellenálló anyagok beszerzése és beépítése, hogy ezt önerõbõl nem tudjuk végrehajtani.A gyûjtés egy speciális adománygyûjtõ oldalon folyik, a kitûzött cél 1.000.000 Ft.
Az adományozás módja nagyon EGYSZERÛ és BIZTONSÁGOS, csupán egy bankkártya szükséges hozzá. Az adománygyûjtõ oldal pontos segítséget nyújt mindenben, az egész csupán néhány perc!
A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS BIZTONSÁGÁT AZ OTP BANK NYRT. GARANTÁLJA ÉS BIZTOSÍTJA! Az adomány átutalása a bank internetes felületén történik! OTP BANKI TÁJÉKOZTATÓ ITT!!!!

Az adománygyûjtést ezen a linken érheted el, itt tájékozódhatsz és küldheted el támogatásodat:

adjukössze.hu - Adományozz ELETET!Mit jelent a Te adományod! Mindent! Már akár 2.000 forintod is egy újabb lábadozónak ad esélyt! 5.000 Ft-ból tároló dobozokat, 10.000 Ft-ból egy box speciális világítását, 50.000 Ft-ból egy lábadozóhely szerkezeti kialakítását tudjuk megcsinálni.

Ehhez kérjük most támogatásotokat! Adjuk össze, a beteg állatok gyógyulásáért, minden fillér számít és fontos nekünk!

Hálásan köszönjük!Néhány már megtörtént NOÉs CSODA a közelmúltból:Az adománygyûjtést ezen a linken érheted el, itt tájékozódhatsz és küldheted el támogatásodat:

adjukössze.hu - Adományozz ELETET!Megosztom a Facebookon