Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.25.


Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük õket a sok esetben szenvedéssel, betegséggel, éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükbõl. De néhány apró élõsködõ továbbra is szeretné megkaparintani az életüket! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Õket!

Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!Számunkra és kutyusaink számára a nyár, a jóidõ nem csak móka és kacagás ... bizony ilyenkor támadnak a legapróbb, de annál veszélyesebb ellenséges élõlények, a bolhák és a kullancsok.

Természetesen a saját eszközeinkkel és lehetõségeinkhez képest rendszeresen felvesszük a harcot a bolhák és egyéb paraziták ellen, hetente permetezzük az Állatotthont, rendszeresen parazitamentesítjük kutyusainkat, sokszor úgy érezzük küzdelmünk csepp a tengerben ...Nap, nap után szembesülünk a kullancsok által terjesztett sok esetben halálos kórral, rohanunk egy pillanat alatt válságos állapotba kerülõ kutyussal orvoshoz, túl sokszor siratjuk a rettegett babézia áldozatait. Bár csak mindenkit meg tudnánk menteni, bárcsak ne kellene ennyire félnünk ezektõl az apró, de annál veszélyesebb élõlényektõl. Tesszük amit tehetünk, de a NOÉ Állatotthon és környéke súlyosan kullancsfertõzött, nagyon magas egyedszámmal találhatóak meg ezek az állatok, kiemelten magas százalékban hordozzák a babézia fertõzöttséget is.
Korábbi cikkünk a babéziáról elolvasható ITT!!!!!!Sajnos önerõbõl nem tudjuk megtenni, hogy minden állatunkat ellátjuk a legmodernebb bolha és kullancs elleni védelemmel, ezért arra kérünk:

Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!Arra biztatunk Mindenkit, hogy válaszon egyet kutyáink közül és lepje meg õt egy több hónapig védelmet biztosító bolha-kullancs nyakörvvel. Saját tapasztalatunk alapján elsõsorban a Foresto nyakörveket preferáljuk, melyek nagyjából 6-7 hónapig adnak védelmet, illetve a Kiltix nyakörveket, melyek 5-6 hónapig védenek. Nem olcsó készítmények, hiszen mi kedvezményes áron is mérettõl és típustól függõen 5 - 7.000 Ft körül tudjuk beszerezni, a Kiltix az olcsóbb (5.000 Ft körüli), a Foresto a drágább (7.000 Ft körüli) termék.Ha úgy gondolod, hogy lennél egy kutyus védelmi szponzora és megmentenéd az életét egy ilyen nyakörvvel, akkor két módon járhatsz el:

1. Elutalod a fentiek alapján a nyakörv árát az alábbiak szerint, a megjegyzés rovatba beírod a kutyus és a neki szánt termék nevét. Nekünk könnyebb, ha minderrõl egy emailt is küldesz az info@noeallatotthon.hu címünkre. Mi beszerezzük a terméket és azonnal megkapja az általad kiválasztott kutyus.

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

2. Te magad vásárolod meg és hozod el, teszed fel a kutyus nyakába!

3. Szombatonként az Állatotthonban üzemelõ webshopban is megvásárolhatod ezeket, ha NOÉs védencnek szánod és azonnal fel is teszed a nyakába, akkor a fenti kedvezményes áron veheted meg!Természetesen más típusú kullancs és bolha ellenes termékeknek is örülünk, a lényeg, hogy hatásosak legyenek. Mivel itt tényleg a kutyus élete a tét, kérünk úgy válassz, mintha a saját kutyusodról gondoskodnál!

Arra kérünk, mielõtt felhelyezed a kutyus nyakába, jelentkezz be a NOÉ irodába, diktáld le, hogy kire, mit és mikor tettél! :) Köszönjük!

Reméljük így nagyon gyorsan minden kutyus hónapokra szóló biztonságos védelmet kap! Szintén az info@noeallatotthon címünkön érdeklõdhetsz, hogy az általad választott védencünknek van-e már védõnyakörve. Ha egy kutyusra egyszerre több nyakörv érkezik, akkor a maradékot felhasználjuk olyan ebre, akinek még nem akadt támogatója.

Tehát, válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon