Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Hírek kicsi Grape-rõl.
2016.10.13.
Sajnos nincs jól, még mindig kórházban van. Nem akar enni, megy a hasa, fáj a pocakja.Kidobva találták szerencsétlent Hajdúböszörményben, vakon vonszolta magát, annyira lesoványodott állapotban, hogy még lépni sem tudott.

A vérlaborjában nagyon sok érték eltolódott, valószínûleg a kóros soványsága miatt. Még várjuk a bélsártenyésztés eredményét, hogy lássuk mitõl lehet a brutális hasmenése és miért nem akar enni. :( A pénisze tasakja is begyulladt, ma a gennyesedés miatt át kellett mosni, erre is kap kezelést, gyógyszereket.

Egy pici jó hír talán, hogy bár a szemgolyói kisebbek, fejletlenebbek a méretéhez képest, de úgy tûnik lát velük. Pontosabban látna, ha nem ülnének nagyon mélyen és nem lógna rá a homlokredõ. Mindezt súlyosbítja, hogy mind a két szemén a csau-csaukra annyira jellemzõ befelé forduló szemhéjai vannak,melyek a szempillákkal irritálják a szemgolyókat. Ez még szemészeti szakorvosi kivizsgálást igényel majd. Talán, ha az alapbetegségeit sikerül leküzdenünk és hízni kezdene, akkor a szemészeti problémái is csökkennének.
Rengeteg ha és talán ... sajnos kicsi Grape genetikailag nagyon terhelt és szinte egészen biztos, hogy egy szaporító kidobott "hulladéka" ez a pihe puha, szinte még baba kutya. <3

Grape a NOÉ Állatotthon Csau-csau Fajtamentõ Csoportjának védence lett. Kérjük, támogasd Õt és a többi csau-csaut, nagyon jó kutyák. Megérdemlik!

Közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni Grape vagy csau-csau fajtamentés!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!

Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon