Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

2016os évértékelõ :)
2017.01.14.
Az idei év is bebizonyította, hogy bizony szükség van a fajtamentés munkájára...

Az évet 11 gazdikeresõ kutyával kezdtük.
2016-ban is sok, 25 csau-csau-t mentettünk és ugyanennyit, azaz 25 csaut juttatunk szeretõ családhoz.
2 csau-csau-t sajnos a gondozás ellenére elvesztettünk (Pomolát és Vattacukrot)
2017 évet 9 kutyával kezdtük.

A számok magukért beszélnek... A korábbi évekhez hasonlóan, 2016. évben is a legtöbb csau szaporítótól érkezett. Kiszuperált, beteg, öreg csauk. :( akik már nem termelnek profitot, de egészségügyi ellátásuk hatalmas összeget emésztene fel... mi tudjuk, hisz (támogatóin segítségével) mi gondoskodunk róluk, szeretjük õket és végül gazdit keresünk számukra.

A legtöbbnek a szõre ápolatlan, csimbókos, fésût soha nem látott. A szemük katasztrófális, szinte valamennyi védencünk szemét mûteni kellett a fajtára jellemzõ befelé forduló szemhéj betegség miatt. Néhányuk ortopédiai gondokkal is küzdött, de ami szinte valamennyiükben közös: megtört lelkük :(

Sokszor elkeseredünk a kilátástalan küzdelem és véget nem érõ, mentésre váró csau-csau áradatot látva, de az örökbe adott kutyákról jövõ hírek és képek újra és újra lendületet ad a munkánknak.

Köszönjük örökbefogadóinknak, hogy új esélyt adtak szegény, hányatott sorsú csau-csau-knak, akik esélytelenül és reménytelenül, sokan bizalmukat vesztve az emberekben, mégis elkezdtek bízni és szeretni az õ szeretetüknek hála :)

Néhány számunkra kedves kép korábbi védenceinkrõl:

Bíborka, akinek felépülése is felért egy sikersztorival :)


Moods, kicsit félénk kölyökként került hozzánk. Mikor házhoz vittük elsõ dolga az volt, hogy bepisilt a konyhába...


Szavanna, Németországban éli áloméletét:


szintén külföldön próbáltak szerencsét:

Leopolda,


Levízia,


Betsy,


Daiquiri,


Sheela,


és néhányuk itthonról:

Lien és Zhen, együtt kerültek gazdihoz:


PussyCat, õt már lovagja nagyon várta :)


Old Lady, csodálatos kertes házba került, természetesen bentlakással :)


Böbe és Demeter, szintén azon szerencsések közé tartozhattak, akik együtt mentek gazdihoz. (Sajnos Böbének csak néhány hónap adatott meg, de azt a rövid kis idõt boldogságban, családban élte...)


Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Fontos, hogy tudjátok: nem tudnánk csau-csaukat menteni, ha nem segitenétek oly sokan a munkánkat. Kérjük, továbbra is támogassátok mentéseinket, hogy minél több csau-csau-nak segithessünk, hiszen tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Csau-csau Fajtamentés támogatása a NOÉ Állatotthon központi bankszámlaszámán keresztül:
OTP 11710002-20084912

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkezõ hívás vagy SMS üzenet:

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikeresõ oldalukon keresztül.

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@noeallatotthon.hu email cimen lehet.

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.

Adószámunk: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon