Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

2018 év a Chow mentés háza táján :)
2019.01.29.
Az évet 5 gazdikereső kutyával kezdtük.
2018-ban is sok, 14 csau-csau-t mentettünk és 13 csaut juttatunk szerető családhoz (közülük is 8 külföldön találta meg a boldogságot), így a 2019. évet 6 gazdit kereső kutyával kezdtük.


Szinte valamennyien ápolatlan, csimbókos bundában, a csaukra jellemző befelé forduló szemhéjproblémával érkeztek, de igazi hercegként/hercegnőként távoztak (a szerencsések).


Köszönjük örökbefogadóinknak, hogy új esélyt adtak szegény, hányatott sorsú védenceinknek :)


Néhány számunkra kedves kép korábbi védenceinkrõl:

Karcos

Narnia



Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Fontos, hogy tudjátok: nem tudnánk csau-csaukat menteni, ha nem segitenétek oly sokan a munkánkat. Kérjük, továbbra is támogassátok mentéseinket, hogy minél több csau-csau-nak segithessünk, hiszen tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Csau-csau Fajtamentés támogatása a NOÉ Állatotthon központi bankszámlaszámán keresztül:
OTP 11710002-20083777

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkezõ hívás vagy SMS üzenet:

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikeresõ oldalukon keresztül.

Gazdijelöltnek és ideiglenes befogadónak jelentkezni az info@noeallatotthon.hu email cimen lehet.

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.

Adószámunk: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon