Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

CsauBUMM!!
2021.07.28.
Csau állományunk egyik napról a másikra majdnem megkétszereződött, mikor megérkezett július 23-án a 3 csau lány, Nanami, Maru és Také. Püspökladányból érkeztek, a szaporítók "fellegvárából", és bár pontosat nem tudunk az előéletükről, de sejtjük hogy őket is csak pénzszerzésre "használták", kihasználták.

TakéMarués NanamiMinden bekerülő kutyánkat szűrjük szívféregre, így derült ki, hogy háromból 2 lányunk sajnos szívférges. Nanami és Také állapotát a szívultrahang vizsgálat után fogjuk megismerni, és ennek függvényében elindítjuk a megfelelő kezelést.

Maru ugyan nem szívférges, de nagyon rossz állapotban érkezett, emlőiből véres, savós váladék szivárgott, a hasi ultrahang alapján felvetődött a gennyes méhgyulladás gyanúja, így ő sürgősen ivartalanítva lett. A szeme is csúnyán könnyezik, ezt ki fogjuk vizsgáltatni, mi okozza.

Ők az olcsó kiskutyák anyukái. Ők szenvednek évekig, van olyan aki egész életében, bezárva, éppen csak annyi élelemmel ami elég nekik, szülésre kényszerítve. nem egyszer, kétszer, hanem évente többször. Ahányszor csak lehet. Aztán ha már nem hozzák "normát",megválnak tőlük, kidobják őket. Ezért kérünk mindenkit, ezért harcolunk, értük, nagyon sok éve, hogy ne vegyen senki olcsó, fajtatisztának tűnő kiskutyát, mert az igazi árát a szaporító telepeken vegetáló anyukájuk fizeti meg!

Az utóbbi időkben nagyon elszálltak az orvosi számláink, és ha belegondolunk, hogy új lányainkkal mennyi és milyen vizsgálatokra, kezelésekre kell majd mennünk, határ a csillagos ég...... Nagyon köszönjük ha valaki tudja támogatni a gyógyulásukat, akár pénzbeli, akár tárgyi adományokkal! Szívférgeseink kezeléséhez irdatlan mennyiségben használunk moxiclear és vectra cseppeket, nagyon köszönjük, ha hozzá tudnátok járulni akár csak egy dobozzal a gyógyulásukhoz!

Minden támogatásért hálásak vagyunk!

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Csau fajtamentés
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon