Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Groot GAZDIT KERES!
2023.02.01.
KI EMLÉKSZIK KARAKRA A VUKBÓL? ÉLETRE KELT! ?

,

Groot rossz nyelvek szerint úgy néz ki, mint Karak a Vukból - nézzétek meg az orrát ? Valójában azokra az őscsaukra hasonlít, akiket még nem rövid csülkökkel és orral tenyésztettek, de nagyon valószínű, hogy csau-sharpei (és még fene se tudja mi) keverék - kék a nyelve, előre állnak a fülei, picit gyűrött a bőre és hosszabb lábú, hosszabb orrú. ☝️Ez egyébként igen hasznos, ugyanis a gazdi
a) tud aludni, nincs fél éjszaka ébren a brutális hangerejű horkolás miatt,
b) nem retteg fél óra séta után attól, hogy az angyalszemű átokfajzat kutyája megfullad az 1 km/órás sebességű sétától.
Mondjuk attól egyébként sem retteg látván, hogy a 8 éves kutya egy hosszútávfutót megszégyenítő energiával és sebesseggel indul neki a sétának.
Na ő az a csau (utánzat), akivel teljesíted a Hard Dog Race-t - ha beledöglesz is. Kétszer. Egymás után. ?

,

Természetesen energia utánpótlásként időnként elcsipeget valamit. Magyarán szólva Groot egy zabagép.Konkrétan bármit IS meg lehet vele csinálni, ha van nálad megfelelő mennyiségű jutifalat. Önként száll be az autóba, amiben még soha nem utazott, de fél tőlük. Meg lehet fürdetni, lehet szárítani, lehet összefilcesedett bundát bontani, körmöt vágni, fület tisztítani.
(Nem a legélesebb kés a fiókban, ugyanis mindenáron vissza akart menni a kozmetikàba, hiszen ott szeretgetésen kívül több tonnányi jutalomfalatot is kapott ? )

,

Groot egyebekben is rendhagyó csauféle: pl. simogatható. Nem harap. Szeret sétálni. Lehet nyúzni. Normális. Kezelhető. Nem autista személyiség. Odabújik hozzád. Horribile dictu! Kedves!!! Olyan, mintha nem is egy köcsög csau lenne (imádjuk a csaukat❣️), hanem egy nagy plüssmackó. Ezt támasztja alá, hogy a fedőszőre eszméletlenül puha - pont annyira, mint az aljszőre, tehát séta után prímán hasznosítható párnaként.
Groot multifunkciós kutya: ha épp nem párna, akkor top minőségű konyhamalac. Nincs az a mennyiségű étel, amit ne tudna megenni. Ezen kívül kimondottan jól hasznosítható, ha épp elfáradtál, vagy lusta vagy a gyerek szánkóját húzni, ugyanis erős és nem tud sétálni egyelőre, úgyhogy úgy húz, mint egy gőzmozdony.
Amit viszont tudni kell, hogy más kutyákkal köcsög. Konkrétan ha valaki (kutya) nem tetszik neki, akkor betámadja, ezért elsősorban egyke kutyának ajánljuk!

Groottal mindent meg lehet csinálni, amit egy átlag csauval nem. Lehet nagyokat sétálni, túrázni, szeretgetni, ölelgetni és jó eséllyel könnyebben tanítani, mint a csauk többségét.

Grootnak nagyon-nagyon szép, szerethető személyisége van, ő kivételesen nem is viselkedési probléma miatt került a Noéhoz, hanem meghalt a gazdája, de nyomot hagyott a kutyán: nagyon stabil idegrendszerű, látszik, hogy volt családja, tehát nem kell mindent nulláról megtanulnia az új családjával.
Ajánlom azoknak, akik szeretnének felvágni egy autentikus külsejű csauval, vagy azoknak, akik szeretik, ha egy kutya jó arc ❤
Az örökbefogadók közül elsőbbséget élvez az, akinek jutalomfalat gyártó üzeme van ?

Természetesen oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe‼️

ℹ️ Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.
Lassa 2,5 a Noé Állatotthon Alapítvány lakója, tehát ha nem tudod hazavinni, kérlek oszd meg a posztot. Tuti van, aki őt akarja (és baromira igaza van) ❤️

A csodaszép fotókat hálásan köszönjük a ? CityDog Photonak


Megosztom a Facebookon