Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Minos megint kórházba került :(
2023.03.03.
Jaj #Minos ? már megint baj van vele.
Minos csau-csau egy gázolás miatt végbélelőeséssel került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásunkba. Már 2x műtötték ezzel a bajjal, de tegnap reggelre újra előesett szegénynek.


Valószínűleg olyan komoly trauma érte, amelyben extra súlyosan sérültek a végbél tartó izmok és szalagok. Azonnal ment a Csipet-Csapat Állatgyógyászati Központ műtőjébe.. harmadszor ?
Most egy másik technikával rögzítették a végbél hosszú szakaszát a hasfalhoz. Reméljük mindez végre megoldást tud hozni.
Sajnos Minosnak a balesetben lebénult a mellső lába, ezt amputálni kell. Illetve sajnos annyira burkolt a feje, hogy egyáltalán nem lát a sok bőrtől, ezt is mielőbb műteni kellene. És mindehhez még szívféreg pozitív is! ?

Szóval már eddig is túl van 3 műtéten és még minimum 2 nagy műtét vár rá... MIndeközben Minos az egyik legédesebb, legkedvesebb csau-csau aki valaha a NOÉ csau fajtamentésének gondozásába került. Imádjuk az állandóan mosolygó pofiját és a megállás nélkül csóváló farkincáját. Mindez S-es méretben. ?
Azon túl, hogy emiatt a sok baj miatt megszakad érte szívünk, mindez igen csak sokba kerül. Így arra kérünk, hogy támogasd Minos műtétjeinek és szívféreg kezelésének sokszázezer forintos költségét.
Köszönjük, ha támogatásoddal segíteni tudsz Minos orvosi költségeiben!? Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
? Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
?PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Minos csau csau
? Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük ❤️?.


Megosztom a Facebookon