Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 | Következő

Csau csau fajtamentés 2020
2021.02.10.
A 2020-as év mindenkinek nehezebb, bizonytalanabb volt az előzőeknél. Ez nálunk sem volt másként. Bízunk benne, hogy idén kicsit jobb lesz, visszatér minden a régi kerékvágásba. nézzük át mi volt tavaly, nevessünk és sírjunk együtt!


Karácsonyi nemajándék
2020.12.29.
Lett nekünk egy Bejgli csau babánk. Még 2 hónapos sincs, mégis menhelyen van. Ez nem az ő hibája, egyszerűen csak rossz helyre született.


Fabri/Bínó új élete
2020.08.21.
Fabricio több mint egy évet töltött nálunk. Ez leginkább bizalmatlansága miatt volt, nehezen barátkozott új emberekkel, először mindenkit megugatott, és ezzel elijesztette a gazdijelölteket. Aztán végül, mintha csak tudta volna hogy eljött az igazi, Éváéknak rögtön megnyílt, bújt, kedveskedett. Ilyen, ha a kutya választ gazdát. :)


Csauk családban
2020.06.26.
Mikor egy új mackó kerül hozzánk, elsőre nem mindig barátságosak. Van, aki rossz körülmények közül lett mentve, a szerencsésebbek nem tapasztalták meg az élet ezen oldalát. A csauk érzékeny lelkűek, nehezen viselik a változásokat. Sajnos sok esetben az új helyzetre (kennel, idegen emberek, állandó kutyaugatás, esetleg kezelések, stb.) rosszul reagálnak.

Aslan is szemműtétre szorult!
2020.05.10.
Aslan nemrég érkezett hozzánk. A XV. kerületben bandukolt egyedül, vakon  De szerencsére nem mentek el mellette, megfogták és segítséget kértek az elhelyezésében.Szőre nagyon elhanyagolt, és szeme is nagyon csúnya, annyira, hogy műtétet igényelt (nem is látott). Sajnos nem pár nap alatt alakult ez ki nála, ki tudja mióta él így? 

Holda végleges otthont keres!
2020.04.29.
Holda,a mi tündér csau lányunk, így másfél év után végre szeretne valakinek a mindene lenni. Ő az egyik legkedvesebb macink, mégis ő a legrégebbi védence a fajtamentésnek.


Holda új sérója :)
2019.04.05.
Holda egy igazi gyönygyszem a csauk között. Imád minden embert, csókokkal halmoz el mindenkit, egy rossz mozdulata sincs, ennek ellenére senki sem érdeklődik felőle, pedig már hónapok óta várja az álomgazdiját. A hét minden napján "nézi" a látogatókat, hátha egyszer valaki őt vászaszja. Persze csak a szívével nézi, hiszen vak.

2018 év a Chow mentés háza táján :)
2019.01.29.
A korábbi évekhez képest a segítségre szoruló csauk létszáma csökkent, ellenben állatorvosi költségeik egyenként is meghaladta a több tízezer forintot...

Állatok Karácsonya - 2018.
2018.11.14.
2018. december 8-án rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban
Helyszín: NOÉ Állatotthon
1171 Budapest, Csordakút utca vége
Időpont: 2018. december 8. szombat 11 és 15 óra között

KÖSZÖNJÜK!
2017.09.29.

Köszönjük Mindenkinek, aki a megváltozott adóbevallási rendszer ellenére is fontosnak érezte a civilek ügyét. Köszönjük Mindenkinek, aki rendelkezett a személyi jövedelemadója 1%-ról. És persze leginkább azoknak köszönjük, akik a NOÉ Állatotthon Alapítvány (Rákosmenti NOÉ Bárkája Állatotthon Alapítvány) védenceit, munkáját támogatták idén is.

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban 2017.10.01.
2017.09.29.

A vegetarianizmus és az erõszakmentesség világnapja.
Az év talán legnagyobb állatos bulijára várunk Titeket! Itt nem csak bulizni, szórakozni, de játszva tanulni is lehet!
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)

Közösségi szolgálat a NOÉn!
2017.09.29.
Állatotthonunk is csatlakozott a közösségi szolgálatot teljesítõ szervezetekhez, így mire észbe kaptunk már közel 45 lelkes kis diák segédkezett védõszárnyaink alatt :) Mi ez a közösségi munka? Mit érdemes tudni róla? Hogyan/hol lehet jelentkezni? Minden fontos infó megtalálható a cikkben!

2016os évértékelõ :)
2017.01.14.
2016. évben sem lett könnyebb a fajtamentés munkája. Ért minket öröm, bánat, volt örömkönny és szomorúság, nehéz lesz ezt most összefoglalni egyetlen beszámolóban ...

Minden, amit a chow -ról tudni érdemes :)
2017.01.07.

"A chow-chow lelke az, ami minden más kutyától megkülönbözteti!
A jelleme, ami a gazdáját örökre ehhez a fajtához köti!"
Ha a chow-chow fajta mellett döntesz, nehéz fába vágtad a fejszét, de ami a közös út végén fogad, az minden korábbi nehézséget elfeledtet...

Bíborka nagy bajban :(
2016.09.28.
Kérjük, támogassátok Bíborka drága mûtétjét, gyógyulását. Rajta kívül az elmúlt napokban másik 5 csau-csau is érkezett a gondozásunkba.

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban !
2016.09.11.

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban.
2016. október 2. (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)

A Csau-csau fajtamentés 2015. éve
2016.01.15.
Nagyon nehéz feladat egy év munkáját, örömét és szomorúságát maradéktalanul összefoglalni, de most kisérletet teszünk rá. Csau-csau fajtamentésünk sokat dolgozott 2015-ben. Ime egy rövid összefoglaló a teljesség igénye nélkül :)


Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban 2015
2015.12.03.
2015. december 13-án rendezzük meg a hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége)Kérjük, gondoljatok mentett kis védenceinkre idén karácsonykor is olyan szeretettel, ahogyan mi tesszük, hiszen legtöbbjük már olyan szenvedéseken, hányattatásokon ment keresztül, amiket mi el sem tudunk képzelni. Elmondani nem tudják nekünk, így sokszor csak szomorú szemük és hónapokig tartó rettegésük mutatja, hogy mit élhettek át.

ÁLLATOK KARÁCSONYA A NOÉ Állatotthonban
2014.11.06.
2014. december 14.-én rendezzük meg a már hagyományosnak mondható Állatok Karácsonyát.
Arra kérünk mindenkit, immár hagyományosan, hogy lepje meg valamelyik védencünket egy kis figyelmességgel. Természetesen nem csak kutyusainkat és cicáinkat lehet meglepni; bármilyen más állatka választható Karácsonyi Kedvencnek!

A fajtamentésekrõl nagy általánosságban...
2014.09.22.
A minap állatorvosnál jártam, ami sajnos viszonylag gyakori. A váró csordulásig telve volt, ez is gyakori, szerencsére – ezek szerint nem csak szerintem tök jó a doki. Mivel majdnem két órát kellett várnom, bõven volt idõm „mozizni” kutyatartó embertársaim körében.


1. 2 3 | Következő