Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 | Következő

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.10.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Csau-csauink karácsonyi kívánság listája - 2014
2014.11.12.
Sajnos jó néhány csau-csau tölti gazdi nélkül, az állatotthonban, fajtamentõ csoportunk védõszárnyai alatt a Karácsonyt. Persze a legjobban egy gazdira vágynak, de ha ezt a kérésüket nem tudod megvalósítani, akkor lepd meg õket egy személyre szóló ajándékkal Karácsonyra. Hogy mit szeretnének? Nézd meg a listát, és válassz kedvecet, akit megajándékozol :)


FUVARBAN KÉRÜNK SEGÍTSÉGET!!!
2014.10.31.
Angyalok, fuvarban kérnénk segítséget, hogy a NOÉ Állatotthon csau-csau fajtamentõ csoportja újabb 4! kutyán tudjon segíteni! 3 kutya Püspökladányban 1 pedig Siklóson van.
Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretû, az állatotthon védencei által népszerûsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! SEGÍTS, ÉS NYERJ!
2014.07.22.
Legyél jófej és trendi ! Segíts, és nyerj! Adományozz minimum 2.000 Ft-ot állataink orvosi költségeire, és nyerd meg a GARMIN menõ cuccainak egyikét, vagy akár mindkettõt. Dupla adomány, dupla esély!
Akció idõtartama: 2014. július 24 - augusztus 31.

Limitált darabszámú naptár !
2014.01.09.
Már csak néhány darab naptár maradt... Ha még nincs, de szeretnél ne késlekedj, vásárolj. Minden naptár mellé egy kis meglepetéssel kedveskedünk! Vásárlásoddal a NOÉ Állatotthon védenceit támogatod!

Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2013.11.30.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándék ötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2014-es NOÉs Asztali naptár az Állatotthon védenceivel!

Karácsonyi gyûjtés a rászorulók javára!
2013.11.06.
Valamennyien ismerjük - na jó leginkább nõtársaink - az érzést, amikor bizony kicsivé válik az a bizonyos szekrény... ide-oda pakolgatjuk kinõtt, megunt, megvásárolt, de soha nem hordott (ilyenbõl nekem is sok van) ruhákat, vagy gyermekeink rég nem használt, megunt játékait :) Kidobni sajnáljuk, elajándékozni nincs kinek...

SEGÉLYKONCERT az állatokért 2013
2013.09.07.
Buli lesz szeptember 15.-én a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkbõl :)


Európai aláírásgyûjtés az állatkísérletek betiltásáért!
2013.09.07.
Mi már csatlakoztunk, és te?Africa Legend karitatív, amatõr futam!
2013.08.12.
2013. augusztus 17-én, szombaton 8 órától.
Izgalmas, kalandban bõvelkedõ pontkeresõ autóverseny Budapesten, és annak 25 km-es vonzáskörzetében. Nem csak terepjárósoknak. A futam karitatív célja a NOÉ Állatotthon támogatása.
A nevezésrõl, indulásról, valamint magáról a versenyrõl bõvebb információ a www.africalegend.org weboldalon, vagy a facebookon.


Yanjing, a szemes-lábas csau-csau kan az Illatos útról
2013.07.09.
Új védencünket, Yanjing-et saját gazdája adta le a Fõvárosi Ebrendészeti Telepen. Veleszületett fejlõdési rendellenesség miatt lába kacska, szemei befelé forduló szemhéjai miatt azonnali mûtétre szorultak, hogy ne jusson Delilah sorsára, akinek hozzánk kerülésekor már csak a szemeltávolítással tudtunk segíteni, hogy legalább fájdalmai ne legyenek.

BÓNUSZ BRIGÁD támogatási akció a NOÉ Állatotthon védencei javára
2013.07.09.
A Bónusz Brigád támogatási kampányt indított a NOÉ Állatotthon támogatására. A lényeg, hogy Te támogatsz minket 100 Ft-tal az akció ideje alatt és az összegyûlt összeget a Bónusz Brigád megfejeli 100.000 Ft-tal.
Az akció idõtartama: 2013. június 30 - augusztus 3.


SYNC Nights - Hihetetlen összefogás a NOÉ Állatotthon védenceiért
2013.05.25.
A celebvilág összefogott, hogy segítse és népszerûsítse a NOÉ Állatotthon védenceit és tevékenységét. Jótékonysági bulit szerveznek a LeBistroban 2013. június 15-én. Gyertek el TI is! :)Csatak - Túl a mûtéten...
2013.05.16.
Csatak, a mezõtúri gyepmesteri teleprõl mentett, matuzsálem korú csau-csau öregúr túl van a mûtéten. Testszerte több daganatot távolítottak el belõle/róla. A beavatkozás ellenére jókedvû, barátságos, csóvál és jó étvággyal eszik. Köszönjük, hogy segítettétek a gyógyulását :)Csatak, akinek a fajtamentés az egyetlen esélye az életre
2013.05.10.
Csatak a mezõtúri gyepmesteri teleprõl került a gondozásunkba. Felkészültünk egy matuzsálem korú kutya fogadására, de a kozmetikai kezelés (nyírás, fürdetés) után több komoly egészségügyi problémájára is fény derült :(
Delilah a mûtét után
2013.05.03.
Delilah, a Soroksári úton talált csau-csau lányzó sorsának alakulását követhetitek nyomon a cikkben. Túl van a szemeltávolításon, az állandó fájdalomtól szerencsére megszabadult. Most már csak az álomgazdira várunk, ha már az eredeti, aki így elhanyagolta, nem jelentkezett érte...

CSAK VELETEK SIKERÜLHET!
2013.05.03.
Sokszor halljuk, mi nagyok vagyunk. Igen, valóban az elmúlt 20 év alatt sok mindent sikerült elérnünk, rengeteg áldozat és küzdelem árán, de lehetünk akár a legnagyobbak is, akkor is a jövõnket Ti jelentitek, a Ti sok apró és nekünk mégis hatalmas segítségetek! Köszönjük Angyalok, hogy támogattok minket, hisz tudjátok, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!


Előző | 1 2. 3 4 | Következő