Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 | Következő

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban
2017.11.30.

2017. december 9-én rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban. Helyszín: NOÉ Állatotthon
1171 Budapest, Csordakút utca vége
Idõpont: 2017. december 9. szombat 11 és 15 óra között

Vizes Tizes BoxE.R. Majális és Csau találkozó!
2017.05.09.
Vizes / Tízes BoxER Majális!
Boxer, bulldog, cane corso és csau-csau találkozó!
10. alkalommal, ÚJ HELYSZÍNEN, ugyanaz a szuper nap!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2016.12.01.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban
2016.12.01.

2016. december 10-én rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban!

Amikor az égbõl is csau -k hullanak...
2016.07.15.
Az elmúlt rövid idõszakban 6, azaz HAT csau került a NOÉ Állatotthon Alapítvány Csau - csau Fajtamentésének gondozásába... és sajnos a 7. rászoruló kismackó is útban van hozzánk :( Ennyi beáramló kutyussal nem számoltunk, az oltások/ivartalanítás mellett, néhányuknak valószínûleg a szemét is mûteni kell, ezért a költségeink az égbe szöktek :( Kérjük, segítsétek a munkánkat akár egy telefonnal vagy SMS küldésével! Köszönjük!

Újabb három mackó a szaporítógyárból...
2016.06.23.
Újabb három csau-csau kutyust tudott Fajtamentõ csoportunk fogadni a vidéki szaporítótelep felszámolásából!
Fajtamentõ csoportunk bár a NOÉ égisze alatt mûködik, de maga próbálja elõteremteni a csauk ellátásához szükséges anyagi hátteret, ezért kérjük amennyiben megteheted támogasd munkánkat! :)


Mûsorváltozás OldLadynél!
2016.04.12.
Számtalan alkalommal tapasztaltuk, az élet nagy rendezõ... most OldLady életet múlt a jó idõzítésen és a szerencsén :)

Szaporítógyár áldozatai...
2016.04.10.
A szaporító horror folytatódik, a napokban újabb 3 rászoruló chow-chow kutyus került Fajtamentésünk gondozásába...

Csodatévõ csauimádót keresünk Böbének!!!
2016.03.23.
Böbe majd' 10 évesen került a Csau-csau fajtamentõ csoport gondozásába gazdája halála miatt. Mint köztudott, a csau-csauk nehezen tudnak adaptálódni új környezetben, Böbe is teljesen összeomlott lelkileg :( Fajtaismerõ ideiglenes befogadót vagy végleges gazdit keresünk SOS !!!Szem a lélek tükre?
2016.03.22.
...ha látszik, akkor biztos. Sajnos Pomola szeme egyáltalán nem látszik a befelé forduló szemhéjaitól, amik irritálják a szemgolyóját, ami akár vaksághoz is vehethet, ezért MÛTENI KELL!!! Kérjük, segitsetek neki, hogy meggyógyulhasson.

Csauk a pácban!
2016.03.02.
Rendkívüli segítségkérés érkezett hozzánk 12 (igen jól olvastátok) TIZENKETTÕ csau-csau kutyus elhelyezésében...

Daiquiri - túl a mûtéten :)
2016.02.08.
Túl vagyunk a szemmûtéten, Daiquiri befelé forduló szemhéjai átestek a korrekción. Mostmár tágra nyilt szemekkel nézeget kifelé a kennelébõl, és türelmetlenül várja a gazdiját :)Hirek Demeterrõl, a törött lábú csau-csauról
2016.01.30.
Demeter túl van az ortopédiai vizsgálaton, és nincsenek jó hirek :( Egy régi, rosszul összeforrt törés okoz neki fájdalmat, és emiatt sántit szegény.ÁLLATKÍNZÁS! Az elkövetõt keressük!!!!
2016.01.22.
Nekünk már sajnos csak a fájdalmas döntés és a búcsú maradt ... és nagyon reménykedünk, hogy valamikor szerették, valamikor volt rendes otthona, valamikor megbecsülték és amikor átkelt a Szivárványhídon, akkor ezekre emlékezett. Mi adtunk neki nevet, Õ Vattacukor és már örökre a szívünkben marad...

Szemmûtét vár Daiquirire
2016.01.09.
Daiquiri a püspökladányi menhelyrõl került a Csau-csau fajtamentés gondozásába. Õt sem kerülte el a fajta tipikus betegsége, a befelé forduló szemhéj, ezért SOS mûteni kell! Kérjük, segitsetek neki...akár egy megosztással! Köszönjük :)
Baj van MaiTai szemével is
2016.01.09.
Ha a Csau-csau fajtamentéshez érkezik egy védenc, már meg sem vagyunk lepõdve, ha 'folyik a szem'. Sajnos a fajta sok tagját érinti a befelé forduló szemhéj probléma, ami ellátatlanul és kezeletlenül, hosszú távon vaksághoz vezethez. Most MaiTai mûtétjéhez kérünk segitséget!


Demeter, a törött lábú csau-csau segitségre szorul
2015.12.29.
Hatvan mellett találták Demetert, a vörös szinû csau-csau kant. Egyik mellsõ lábán törés. Chipje nem volt, ahogy egyéb azonositója sem. Demeter a segitségeteket kéri !!!

Mackóbabák gazdisodnának
2015.12.22.
A NOÉ Állatotthon / Csau-csau fajtamentõ csoportjának kis és nagy mackói mind-mind gazdira várnak! A képen a tornasorban gyülekezõ kis mackók, még szinte kölykök és a Jézuskától Õk is egy saját családot kértek!


Búcsú Józsitól...
2015.11.30.
Néhány napja próbálom magamat rászánni erre az írásra, de nem tudtam, nem vitt rá a lélek... ha nem írom le, nem mondom ki hangosan, talán meg sem történt! De minden nap, mikor megérkezem az állatotthonba és meglátom az üres kenneljét a keserû igazság az arcomba robban: Józsi elment, végleg :(

Szemezz velünk jövõre is :D
2015.10.07.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.


1. 2 3 4 5 6 | Következő