Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 | Következő

Csodatévõ csauimádót keresünk Böbének!!!
2016.03.23.
Böbe majd' 10 évesen került a Csau-csau fajtamentõ csoport gondozásába gazdája halála miatt. Mint köztudott, a csau-csauk nehezen tudnak adaptálódni új környezetben, Böbe is teljesen összeomlott lelkileg :( Fajtaismerõ ideiglenes befogadót vagy végleges gazdit keresünk SOS !!!



Szem a lélek tükre?
2016.03.22.
...ha látszik, akkor biztos. Sajnos Pomola szeme egyáltalán nem látszik a befelé forduló szemhéjaitól, amik irritálják a szemgolyóját, ami akár vaksághoz is vehethet, ezért MÛTENI KELL!!! Kérjük, segitsetek neki, hogy meggyógyulhasson.

Csauk a pácban!
2016.03.02.
Rendkívüli segítségkérés érkezett hozzánk 12 (igen jól olvastátok) TIZENKETTÕ csau-csau kutyus elhelyezésében...

Daiquiri - túl a mûtéten :)
2016.02.08.
Túl vagyunk a szemmûtéten, Daiquiri befelé forduló szemhéjai átestek a korrekción. Mostmár tágra nyilt szemekkel nézeget kifelé a kennelébõl, és türelmetlenül várja a gazdiját :)



Hirek Demeterrõl, a törött lábú csau-csauról
2016.01.30.
Demeter túl van az ortopédiai vizsgálaton, és nincsenek jó hirek :( Egy régi, rosszul összeforrt törés okoz neki fájdalmat, és emiatt sántit szegény.



ÁLLATKÍNZÁS! Az elkövetõt keressük!!!!
2016.01.22.
Nekünk már sajnos csak a fájdalmas döntés és a búcsú maradt ... és nagyon reménykedünk, hogy valamikor szerették, valamikor volt rendes otthona, valamikor megbecsülték és amikor átkelt a Szivárványhídon, akkor ezekre emlékezett. Mi adtunk neki nevet, Õ Vattacukor és már örökre a szívünkben marad...

Szemmûtét vár Daiquirire
2016.01.09.
Daiquiri a püspökladányi menhelyrõl került a Csau-csau fajtamentés gondozásába. Õt sem kerülte el a fajta tipikus betegsége, a befelé forduló szemhéj, ezért SOS mûteni kell! Kérjük, segitsetek neki...akár egy megosztással! Köszönjük :)




Baj van MaiTai szemével is
2016.01.09.
Ha a Csau-csau fajtamentéshez érkezik egy védenc, már meg sem vagyunk lepõdve, ha 'folyik a szem'. Sajnos a fajta sok tagját érinti a befelé forduló szemhéj probléma, ami ellátatlanul és kezeletlenül, hosszú távon vaksághoz vezethez. Most MaiTai mûtétjéhez kérünk segitséget!


Demeter, a törött lábú csau-csau segitségre szorul
2015.12.29.
Hatvan mellett találták Demetert, a vörös szinû csau-csau kant. Egyik mellsõ lábán törés. Chipje nem volt, ahogy egyéb azonositója sem. Demeter a segitségeteket kéri !!!

Mackóbabák gazdisodnának
2015.12.22.
A NOÉ Állatotthon / Csau-csau fajtamentõ csoportjának kis és nagy mackói mind-mind gazdira várnak! A képen a tornasorban gyülekezõ kis mackók, még szinte kölykök és a Jézuskától Õk is egy saját családot kértek!


Búcsú Józsitól...
2015.11.30.
Néhány napja próbálom magamat rászánni erre az írásra, de nem tudtam, nem vitt rá a lélek... ha nem írom le, nem mondom ki hangosan, talán meg sem történt! De minden nap, mikor megérkezem az állatotthonba és meglátom az üres kenneljét a keserû igazság az arcomba robban: Józsi elment, végleg :(

Szemezz velünk jövõre is :D
2015.10.07.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Õszköszöntõ Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban
2015.09.21.

Állatok Világnapja, valamint a vegetarianizmus és az erõszakmentesség világnapja!
2015.10.04. vasárnap 10 -16 óráig
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)
Újra egy igazi állatos, gyerekes, környezettudatos családi napra várjuk az állatbarátokat!
Természetesen most is elsõsorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erõszakmentes szemlélet és életmód bemutatása.

III. Ebugatta Nap - Gödöllõ
2015.09.11.
2015. szeptember 13. vasárnap
Helyszín: a Gödöllõi Kastéllyal szembeni park területén
A mozgalmas hétvége jegyében, vasárnap meghívást kaptunk a III. Ebugatta Kutya Napra Gödöllõre. A NOÉ Állatotthon Alapítvány 4 fajtamentõ csoportja fog bemutatkozni, természetesen nem csak szóban, de lesznek velünk védencek is!

Rattan szörnyû állapotban :(
2015.05.19.
Szolnokon a helyi állatvédõk mentették Rattant. Volt 'gazdája', de ez nem látszik a fizikai állapotán. Szemei szinte 'benõve', a ráncos homloka és a gennyes-csipás szeme miatt nem is látott semmit... :( Chipje nem volt. Lábra alig tudott állni, járása bizonytalan. Azonnali orvosi ellátásra volt szüksége :(

Delilah örök álomba szenderült :(
2015.05.01.
Sohasem sikerült közel kerülnünk a lelkedhez. Sosem lehettünk a barátod. Sohasem engedted, hogy szeretgessünk, simogassunk. Sohasem értettük, hogy miért viselkedsz így. És már sohasem tudhatjuk meg, hogy miért lettél ilyen, mert egyik reggel nem ébredtél fel :(

8. BoxER Majális és Bulldog - Corso - CsauCsau buli 2015
2015.04.24.
Már megint itt kopogtat a május, és ha május, akkor természetesen a NOÉ Állatotthonban BoxE.R Majális, Bulldog, Cane corso és Csau-csau Találkozó! Várunk mindenkit szeretettel a 2015. május 10-én megrendezésre kerülõ, immár hagyományos rendezvényünkre :)



Gyönyörû Jackynk nõsülésre adta a fejét :)
2015.04.02.
Éltes kora ellenére nõsülésre adta a fejét Jacky csau-csau-nk :) A makói gyepmesteri teleprõl szabadult még 2014. októberében. Imádnivaló természetével mindenkit meghódított, és sokak kedvence lett. A szerencse rátalált, és végleges gazdihoz költözhetett, ahol egy gyönyörû csau-csau hölgy lett a társa. Élj boldogan Jacky :)



Sehal, selát Salome-nak van szeme :)
2015.03.22.
Mikor Salome a NOÉ Állatotthon / Csau-csau fajtamentõ csoportjának gondozásába került nem volt szeme... vagyis volt neki, csak nem látszott a sok bõrtõl, ami a homlokán redõzõdött. Ezt megoldani csak mûtéttel lehetett!


Újabb négyes csau-csomag!
2015.03.20.
Újabb csau-csau csomagot kaptunk Püspökladányból. A szaporítók úgy tûnik nagyon 'szaporák' errefelé. Hogy miért dobták ki õket, nem tudjuk, de ezeknek a kutyáknak ez az esélyt jelenti az új, jobb életre :)




Előző | 1 2. 3 4 5 6 | Következő