Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Vörös
Fekete
Kék
Krém
Fahéj


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Daiquiri
Nem: szuka
Született: 2010.11.07.


Daiquiri társával együtt a püspökladányi menhelyrõl került a NOÉ Állatotthon / Csau-csau fajtamentõ csoportjához. kb. 2010es születésû, vörös színû, hosszú szõrû csau-csau szuka. A szõre borzalmas állapotban van :( A szemei folytak, a befelé forduló pillák irritálták a szemét, amin szemhéjkorrekciós mûtéttel segitettek.


Fizikai és lelki rehabilitációját megkezdtük. Bekerülésekor szõre nagyon elhanyagol állapotban volt, de most a jóidõ beköszöntével végre áteshetett a szépészeti beavatkozáson :)

2016. februárjában túlesett az ortopédiai vizsgálaton! Az eredmény lehangoló:
-kétoldali súlyos csípõizületi diszplázia,
-kétoldali súlyos könyökizületi diszolázia (a bal sokkal rosszabb, valószínûleg régebbi traumás sérülés rontott a helyzetén).

Valószínûleg azért nem sántikál kifejezetten egyik lábára sem, "csak" furán állnak a lábai, mert mind a négy lábával gond van. A mûtét az õ esetében csak legvégsõ megoldásként jöhet szóba. Ha valamelyik végtagja "bedurranna", akkor elsõ sorban a konzervatív kezelés, fájdalomcsillapítás, gyulladás csökkentés lehetne a megoldás.

Állapotában további romlásának megelõzése végett fontos számára az ízületvédõ táp, valamint valamilyen jobb minõségû porcerõsítõ táplálékkiegészítõ.

Reméljük a leendõ gazdit nem riasztják el az ortopédiai vizsgálatok eredményei és esélyes lehet számára is egy nagyon-nagyon jó gazdi.
Chipezve, oltva, ivartalanítva keresünk számára végleges otthont.

Érdeklõdni Daiqurirõl az info@noeallatotthon.hu email cimen lehet.

2016. június, nyári fodrászat után :)Bekerüléskor:

További képek ITT!Megosztom a Facebookon