Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Vörös
Fekete
Kék
Krém
Fahéj


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Delilah
Nem: szuka
Született: 2008.04.30.


Reggelre szépen elaludt, ég veled Delilah:(

Delilah 6 év körüli, fajtatiszta csau-csau szuka, akit Budapesten, Soroksáron a Hõsök terénél találták 2013. április 25-én. Gyakorlatilag kifolyt mind a két szeme.
Delilah bekerülésének története ITT olvasható!

A csau-csau fajtára oly jellemzõ befelé forduló szemhéj problémája miatt a szempillái szó szerint kikaparták a szemgolyóit. Nagy fájdalmakat kellett átélnie, de hozzánk kerülésekor azonnal megmûttettük. Egy idõben elvégzett, egyszerû mûtét a kutya egész életére megoldhatta volna a problémát, de sajnos Delilah esetében ez nem történt meg.
Mostanra szinte nem is maradtak szemgolyói, ömlött mind a két szemüregébõl a genny. Sajnos nem lehetett a szemeit már megmenteni, mindkét szemét el kellett távolítani.
Delilah nincs nagy barátságban az emberi fajjal, de ezen nincs is mit csodálkozni. Hozzá nagyon sok türelem kell, és idõ, amíg kialakul egy kapcsolat a gazdijelölttel. Ez esetenként többszöri látogatást jelent állatotthonunkban.
Eredeti gazdája nem jelentkezett érte (amin nincs mit csodálkozni), ezért új otthont keresünk számára.
2015. januárjában Delilah-nál bõrgyulladás tünetei jelentkeztek. Az általános kezelésre nem reagált, ezért bõrbiopszia vizsgálatot végeztünk, az eredményre várunk.
Delilah oltva, ivartalanítva, chipezve keres új, fajtaismerõ, türelmes gazdát.
Érdeklõdni Delilah-ról az info@noeallatotthon.hu email címen lehet.

2013. április:


2014. július: gyönyörû, magabiztos, mosolygós kutya lett belõle :)
További képek Delilah-ról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon