Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Gerinctörött csau-mix fiúcska, Bucou
2014.03.01.
Törökbálinton talált, gerinc törött csau-csau és shar pei mix kan kutyus. A törökbálinti menhelytõl kértek a NOÉ Állatotthon Csau-csau mentésétõl segítséget egy árokban talált sérült kutyusnak. Szemmel láthatóan borzasztó fájdalmai voltak, nem tudott lábra állni. Azonnal az állatorvosunkhoz irányítottuk õket, hiszen szinte biztos volt a csonttörés.Az elsõ vizsgálat során kiderült, hogy nagyon nagy a baj. A fiatal kutyus gerince törött el. Mellékesen a csípõje és a medencéje is törött / sérült, de a nagy baj a gerince.

Öröm az ürömben, hogy úgy tûnik a széklet és a vizelet ürítése mûködik. Természetesen gerincmûtét vár rá és majd a mûtétkor kiderül, hogy a csípõjével mit lehet,mit kell tenni, de ez csak a következõ lépés lesz.

A kutyus a NOÉ csau-csau mentésénél a Bucou nevet kapta, mely magyarul Kedvest jelent. Nem véletlenül, ez a csodás kutyus nem csak gyönyörû, de végtelenül kedves, bújós. Hatalmas fájdalmai ellenére is teljesen együttmûködõ, megszámlálhatatlanul osztja a puszikat és próbál mindenben megfelelni.

Fiatal 2-3 éves, ivaros kan kutya, chipje nincs. Eredeti gazdáját keressük, aki a kutyus oltási könyvével, a tulajdonjogát igazoló papírokkal jelentkezhet a 06 20 346 2324 telefonszámon.

Angyalok, kérjük támogatásotokat Bucou mûtétjeihez, megsaccolni is nehéz, hogy a gerincmûtét, a másik csontmûtét, a kórházi kezelés és a biztosan Rá váró rehabilitáció mennyibe fog kerülni. Minden fillér hatalmas nagy segítség!

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

/A T-mobile szolgáltatónál az sms küldés sajnos ebben a pillanatban nem mûködik, a hibát bejelentettük, reméljük hamarosan elhárul. Addig is mûködik a telefonhívás: a 13600 - at kell tárcsázni (elõhívó nélkül) és a 63-as kóddal tudjátok a NOÉ Állatotthon védenceit támogatni. Köszönjük!/

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk? Hamarosan indul az adó 1 %-os kampányunk, de már most érdemes megjegyezni:

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42Köszönjük!


Megosztom a Facebookon