Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bucou - túl a gerincmûtéten :)
2014.03.16.
A legfontosabbal kezdem, mi ebbe a kutyába szerelmesek vagyunk, és a "rossz" hír az, hogy aki már találkozott vele személyesen, mindenki így járt. Egyszerûen sugárzik belõle a kedvesség, valami megfogalmazhatatlan melegség. Az arca, a szemei, a dudaorra ... ez valami olyan racionalitáson túli dolog, amit nem lehet jól megfogalmazni, ez egyszerûen csak rabul ejt!Õ Bucou (ejtsd: Bucoá, fordítása: Kedves), akit néhány héttel ezelõtt Törökbálinton találtak, nagyon súlyos gerinctöréssel egy árokban. ( Gerinctörött csau-mix fiúcska, Bucou )Sajnos chip nem volt benne és az eredeti gazdája azóta sem került elõ. Bucou gerincét megmûtötték, rögzítették az elmozdult csigolyákat és a hosszú kórházi kezelés után már velünk van a NOÉ Állatotthonban. Mivel feltételezhetõen csau-csau és shar pei keverék, ezért a NOÉ Csau-csau mentése vette gondjaiba. És Õ minden pillanatban meghálálja a gondoskodást, nem csak a már fent említett kisugárzásával, de elfogyhatatlan kéknyelvû puszijaival és azzal, hogy JÁR! Jár, méghozzá 4 lábon ... pontosabban 2, 3 és 4 lábon, ahogy éppen sikerül. Amikor sétálni indulunk szó szerint a két mellsõ lábán indul neki, de azután szépen "munkába" állítja a többit is! Nagyon vicces látvány, videó hamarosan érkezik! Persze még összeakadnak a lábacskák, még nyeklik-nyaklik, de az, hogy ilyen súlyos sérülés után néhány héttel már így tud közlekedni, az maga a CSODA.

Mint mondtam, mi szerelmesek vagyunk ebbe a kutyába és így a legeslegjobbat szeretnénk neki, ezért most SOS IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK neki. Bucou teljesen szobatiszta, kedves, teljesen probléma mentes fiatal, 2-3 éves kan kutya. Más kutyákkal semmi problémája nincs. Olyan hely lenne számára az ideális, ahol a nap nagy részében egy kisebb, nyugodt, puha helyen pihenhetne, de ahol naponta többször sétálhatna, felügyelettel, pórázon, óvatosan, rövideket. Másik kutya nem akadály, ha az nem löki fel, nem ugrál rajta, lépcsõzni viszont nem tud és sokat nem is szabad neki (no persze 1-2 lépcsõ nem akadály).

Rövidesen megkezdjük akupunktúrás kezelését és valószínûleg szükség lesz majd fizioterápiás rehabilitációra is, esetleg hidroterápiára is. Kérjük, aki segíteni tudna Bucou ideiglenes elhelyezésében hívjon minket a 06 70 38 39 480 telefonszámon. Számára ez most szó szerint életbevágó lenne!!!!!

Angyalok, kérjük támogatásotokat Bucou mûtétjeihez, rehabilitációjához. Minden fillér hatalmas nagy segítség!

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

/A T-mobile szolgáltatónál az sms küldés sajnos ebben a pillanatban nem mûködik, a hibát bejelentettük, reméljük hamarosan elhárul. Addig is mûködik a telefonhívás: a 13600 - at kell tárcsázni (elõhívó nélkül) és a 63-as kóddal tudjátok a NOÉ Állatotthon védenceit támogatni. Köszönjük!/

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42Köszönjük!


Megosztom a Facebookon