Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Gyorshír Bucounkról, az imádnivaló csaumix fiúcskánkról :)
2014.03.25.
Gyorshír kedves Bucouról, a gerinc törött csau - shar pei mixünkrõl. Ez a gyönyörûség 1 hónapja került a NOÉ csau-csau fajtamentõ csoportjának gondozásába, miután elgázolva, bénán, törött gerinccel találták Törökbálinton (bekerülésének története ITT).

A gerincét megoperálták és õ gyakorlatilag szinte azonnal felállt, igaz a mozgáskultúrája enyhén szólva is akrobatikus, mert kímélendõ a fájó hátsó felét gyakorlatilag a mellsõ két lábán kezd sétálni, majd szépen lassan kezdi használgatni a hátsókat, egyelõre még nagyon sete-sután.



Ideiglenes befogadó felhívásunkra azonnal jelentkezett egy Angyal Niki személyében, aki hogy gyorsabban és könnyebben gyógyulhasson hazavitte a tõlünk örökbefogadott cane corso-juk mellé.



És ez a csodakutya egy pillanat alatt beilleszkedett a családba, mindenkit elhalmoz a szeretetével, osztogatja a kék nyelvû puszikat és elkezdet CSÓVÁLNI!





(Tudom, tudom, borzasztó csöpögõs, ömlengõs és ... ahogy róla írok, de én már a múltkor is szóltam ... szerelmes vagyok ebbe a kutyába, a kisugárzásába, a melegségbe ami belõle árad, az élni akarásába, a küzdõ lelkébe ... Szóval elnézést, de ezt ki kell bírnotok!!!)

Bucouról minden: https://www.facebook.com/hashtag/noebucou

Angyalok, kérjük támogatásotokat Bucou mûtétjei, rehabilitációját, hamarosan kezdõdõ akupunktúrás kezelését. Minden fillér hatalmas nagy segítség!

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

/A T-mobile szolgáltatónál az sms küldés sajnos ebben a pillanatban nem mûködik, a hibát bejelentettük, reméljük hamarosan elhárul. Addig is mûködik a telefonhívás: a 13600 - at kell tárcsázni (elõhívó nélkül) és a 63-as kóddal tudjátok a NOÉ Állatotthon védenceit támogatni. Köszönjük!/

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42



Köszönjük!



Megosztom a Facebookon