Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Új élethez, új név dukál...
2015.05.20.
A püspökladányi szaporítótól mentett (kis)oroszlánunk gazdihoz költözött! Imádják, szeretik, ahogy azt az olyan gazdáktól elvárható, akik NOÉs kutyát fogadnak örökbe :)

"Kedves Katák, Kinga!

Nekünk van a legkedvesebb, legokosabb és legszebb kutyánk! A csatolt képek bizonyítják is.

Kinga érkezését követõen Csubi már az elsõ éjszakát zökkenõmentesen töltötte nálunk a házban és eltekintve 2 "balesettõl" a második naptól kezdve szobatiszta.

A másnapi fürdetésnél jobb programot is el tudott volna képzelni, de gyorsan túlteltünk ezen is (azóta többször is állatorvosi tanácsra a viszketõ folt miatt a hátán)
Kicsit nehezményezte a menhelyi fõzött koszt helyetti tápot, de 1 nap böjt után nem reklamált, persze azért igyekszem amikor csak tudok, fõzni is neki.

Imádja a napi sétákat, szépen haladunk a pórázzal is.

Hétvégén elkezdtük a kutyaovit, ahol jó volt látni a hatalmas boldogságot rajta, ahogy "bandázhat" futhat a többi kölyökkel és mindenki csodálkozik mennyire kötõdik hozzám már 3 hét után (vagy én hozzá?):) behívható, és csodálatosan jól motiválható, engedelmes csau. Egy szeretet bomba.

Napközben a kertben szunyókál, õrzi a ház urát munka közben és délután mikor megérkezünk a gyerekekkel, kezdõdik az aktív élet: fut, szalad, játszik és sétál velünk.

Az ülés már olyan jól megy, hogy ha csak látja, hogy a jutalom falat forrása - a hûtõ ajtaja nyílik, már úgy ül, hogy azon csak mosolyogni lehet és ugyan így tesz ha meglátja a férjemet:) aki elõszeretettel jutalmazza, persze csak feladat teljesítést követõen.

Este megvárja míg a gyerekek elvonulnak, lefekszik a hideg kõre bent, szétterül és ha kimegyünk, csukott szemmel félig alva csóvál:)

Volt kis szeparációs szorongás, de csak ha a házba olyan szobába mentem, ahova nem mehetett be és be sem látott. ,Most már nem megy be ahova nem szabad pl. a háló vagy gyerekszoba és nem is szorong ha nem lát bent a házban. Érdekes, ez kint a kertben soha nem volt probléma.

Reggel annyira álmos mikor felkelek, hogy majdnem eldõl, de ott akar lenni mindenhol.

Kitûnõen autózik, már kirándult a Balatonra is.

Egy szeretetre éhes, ragaszkodó, macitappacsos családtaggal lettünk gazdagabbak.

Köszönjük nektek, hogy a gazdái és a családja lehetünk!

Üdvözlettel,
Kriszta"

Megosztom a Facebookon