Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Chang alias Poppi bejelentkezik :)
2015.12.22.
"Kedves Noés csapat!

Már régen nem jelentkeztünk, de sokat gondolunk rátok és Poppink (nálatok Chang) régi otthonára.

Immár 1 éve van velünk Poppi és nap mint nap élvezzük a jelenlétét.

Poppi nagyon jól beilleszkedett és úgy gondoljuk, hogy fantasztikusan jól érzi magát itt. Sok-sok türelemmel segítjük a fejlõdését lépésrõl lépésre. (Hónapok teltek el, mire például elõször egyedül kimerészkedett a házból.)

Megteszünk minden tõlünk telhetõt, hogy Poppinak biztosítsuk azt az életet, amit szerintünk minden kutya megérdemelne.

Néhány egészségügyi probléma miatt nem olyan egyszerû a helyzete Poppinak. Tavasszal egy rövid sántaság kivizsgálása során felfedezett az állatorvos egy régi, kezeletlen keresztszalag szakadást az egyik hátsó lábában. Idõközben annyi izmot szedett magára, hogy most már sántítás nélkül közlekedik.

A feltûnõen gyakori és hangos horkolása miatt endoszkópos vizsgálatot végeztettünk rajta, amelynél eltávolítottak egy polipot, amely a légzési problémákat okozta.

Ezen kívül különbözõ ételekre is érzékeny (fõként a szénhidrátokra és a marhahúsra) és még a fákra, atkákra és füvekre is allergiás szegény. Fõleg nyáron állandó viszketési ingerrel küzd.

A legnagyobb problémát viszont az okozza mind neki, mind nekünk, hogy séta közben nagyon fél. Utak mentén, más emberek, gyerekek társaságában és nagy zajra stresszesen reagál. Ilyenkor általában elkezd forgolódni és rángatja a pórázt. Azonban már ezen a téren is sokat javult.
A legjobban a saját négy fala között érzi magát, ahol már megtanult játszani és tombolni is.

Néha látogatót is fogad Poppi, Holli a kis barátnõje „személyében”, akinek a társaságát láthatóan nagyon élvezi.

Csodálom a munkátokat és amit az állatokért tesztek. Köszönöm, hogy vagytok. Sok-sok állatot mentetek meg és adtok nekik új esélyt.

Üdvözletemet küldöm Magyarországra!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek és a védenceiteknek!

Liza és Poppi"


Megosztom a Facebookon