Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Hirek Demeterrõl, a törött lábú csau-csauról
2016.01.30.
Demeter még 2015 decemberében került a NOÉ Állatotthon / Csau-csau fajtamentõ csoportjának gondozásába. Bekerülésének történetét ITT olvashatjátok!Az ortopédiai vizsgálat során kiderült, hogy bal mellsõ lábán egy lábujján gyógyult törés van, az egyik lábujja pedig hiányzik, egy másik pedig ficamodott. Nemcsak az egyik láb ujj izület artrotikusan torzult (ugyanaz a mancs), de sajnos a bal csípõ is.
Önállóan bármelyik sérülés oka lehet a sántításnak, de nem lehet tudni, hogy melyik az, amelyik a visszatérõ fájdalmat kiváltja. Ha a fájdalmat nem tudjuk gyógyszeresen kezelni, kontrollálni, úgy a lábujjak amputációja jöhet szóba, mint mûtéti megoldás.Egyelõre tehát a gyógyszeres fájdalomcsillapitás hatékonyságát teszteljük, de az már rövid idõ alatt is kiderült, hogy az idõjárás változásai (frontok, hidegek) sokat rontanak Demeter állapotán.

Csaumackó Demeter papánk a fájdalmak ellenére imádnivalóan kedves és szeretni való. Reméljük, hogy sikerül neki egy szeretõ családot, meleg otthont találnunk az élete hátralévõ részére.

Kérjük, akinek módjában áll, támogassa Demeter kivizsgálási és kezelési költségeit. Csau-csau fajtamentõ csoportunk adományai sajnos meg sem közelitik a kiadásokat, ezért a segitségetek nélkül nem tudunk további kutyáknak segiteni sajnos :(

A támogatás eljuttatható:

Közvetlen bankkártyás utalással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662


Bankszámlaszámra:
11710002-20083777

Külföldrõl történõ utalással:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni Csau-csau fajtamentés, Demeter!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Demeter virtuális örökbefogadással is támogatható ITT ! ! !

További képek Demeterrõl ITT ! ! !

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon