Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Lelet és Gang családtagok lettek :)
2016.04.03.
Kedves, német pár jelentkezett gazdijelöltnek Lelet kutyánkra, aki már jó pár hónapja a védencünk volt. A német önkénteseink által helyben végzett kontroll alapján tökéletes család lennének egy kutyának, igy semmi akadálya nem volt az örökbefogadásnak. A pár viszont ragaszkodott ahhoz, hogy az örökbefogadás elõtt személyesen ismerkedjenek meg a kis hebehurgya mackókával.Nem voltak restek felkerekedni, és eljönni Budapestre hozzá. A találkozás nagyon jól sikerült, de egy másik szerelem is kialakult menet közben, mégpedig a nem sokkal korábban visszakerült Gang kutyánkkal. A szerelem olyan erõs volt, hogy hamar el is döntötték: két kutyával utaznak haza.

Gang és Lelet igy felkerekedett, és ahogy voltak koszosan, sárosan, büdösen behuppantak a fullextrás BMW-be, a gazdik legnagyobb örömére.

Aggódva vártuk a hireket, mert volt ugyan csaus tapasztalatuk, de Gang kiforrott csau-csau mentalitása rejtett némi kockázatot magában. Drukkoltunk, hogy minden jól menjen, és sikerüljön beilleszkedniük probléma nélkül.

Nos, nem sikerült.... Legalábbis Gangnak.... Röviddel az új családba költözését követõen két esetben is harapott. Indokolatlanul. Egyszer álmából felkelve, mikor simogatta a gazdi édesanyja. Egyszer pedig a gazdit magát is. Sérülés is keletkezett. A család el is bizonytalandodott kissé, de a szeretet, türelem és elkötelezettség erõsebbnek bizonyult: adtak Gangnak még esélyt :)

Szerencsére azóta nem jelentkezett a probléma. A kutyakiképzõ és a gazdi határozott hozzáállásának köszönhetõen úgy tûnik, hogy sikerül Gang dominanciaproblémáját megfelelõen kezelni.

A két kutya viszont remekül kijön egymással: nagymackó és kismackó jól mûködõ csapat lettek :)


Lelet :)


Gang :)


Sok boldogságot fiúk! Reméljük a legjobbakat :)


Megosztom a Facebookon