Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Lasszó gazdit fogott :)
2016.04.06.
"Életünk legjobb döntése!

Amikor 2015. júniusában elvesztettem a legjobb barátomat, nagyon rossz lelkiállapotba kerültem. Kedvetlen és depis lettem.

"Milo" a Chow Chow Collie keverékem 10 évig volt a társam. Verhetetlen páros voltunk. Megesküdtem, hogy soha nem lesz másik kutyám, mivel ezt a fájdalmat még egyszer nem bírnám ki.
Mivel kutyaszitterként dolgozom, nap mint nap sok kutya vesz körül. Ennek ellenére mégis úgy kezdtem érezni, hogy ez nem elég, nagyon hiányzott a társam.

Év elején aztán leültem a számítógépem elé és keresgéltem az interneten. Persze tudom, hogy buta gondolat volt, hogy majd ott megtalálom az én kutyámat, de minden bizonnyal természetes dolog az, hogy keressünk olyan dolgokat, amik hiányoznak.
Csau-csaut kerestem, és véletlenül belebotlottam a Noé Állatotthon honlapjába. Soha nem hallottam róla korábban.

Egyik csau-csau a másik után. Végül egy 8 hónapos kan mellett döntöttem. Õ Lasszó.
Miután nagyon nehéznek éreztem, hogy fénykép alapján döntsem el, melyik kutya illene hozzám a legjobban, kértem, hogy küldjenek nekem egy videót, hogy jobb képet kapjak a kutya jellemérõl. Hamarosan meg is kaptam a videót, amelynek láttán rabul ejtettek Lasszó szemei! Tele szeretettel, nyitottsággal, önbizalommal és bújóssággal. Azonnal beleszerettem! Ezerszer megnéztem a videót újra és újra.

Éveknek tûnõ hetek teltek el, mire eljött Lasszó érkezésének napja. Szüleimmel elautóztunk a megbeszélt találkozóhelyre. Nagyon örültem, hogy velem tartottak, mert nagyon izgultam. Már az elsõ kutyámat is velük együtt hoztam haza.

Percre pontosan érkezett a transzport (köszönjük a Szállitónak :D). Nagyon szimpatikus és kedves emberek szálltak ki, akik mindent elmagyaráztak nekünk és átadták az iratokat. Ezután végre kinyílt az autó ajtaja és ott állt a szállitóboxban, farkcsóválva Lasszó. Végtelenül boldog voltam, mert amint a szemembe nézett tudtam, hogy õ az Igazi!

Mikor kiszállt az autóból azonnal úgy üdvözölt minket, mintha már régen ismernénk egymást. Puszit osztogatott mindenkinek :)

Hazafelé az autóban majdnem végig állva utazott és bámult kifele az ablakon. Hazaérve azonnal felfedezte a kertet és elvégezte a dolgát. Azon kicsit meglepõdött mikor beinvitáltuk a házba, de végül rá tudtuk beszélni, hogy bejöjjön és amíg mi reggeliztünk, õ elterült a konyhapadlón és azonnal elaludt.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy magunkhoz vettük. Rengeteg örömet szerez nekünk, mindig jó a kedve, reggel sokáig szeret aludni, szobatiszta és nagyon jól szocializált. Ezen kívül imádja a hasát és szeret játszani, de az sem okoz neki gondot, ha néha egyedül marad otthon. Fantasztikusan megy pórázon, vezényszóra ül és fekszik és persze puszit oszt.

Lasszó egyébként új nevén Murphy lett és imádjuk!!!

Köszönjük az egész Noés csapatnak ezt az álomkutyát!!!

Üdvözlettel: Weinberg család és Murphy :)"

Meseszépség :)


Sok boldogságot Lasszó/Murphy :)
Megosztom a Facebookon