Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szaporítógyár áldozatai...
2016.04.10.
Mint arról korábban már beszámoltunk, egy szaporítótelep borzalmai közül szabadult nemrégiben több mint 10 chow-cow vár arra, hogy elhelyezésükben segíteni tudjunk.
Ketten már a gondozásunkban vannak, állatorvosi kivizsgálásuk is folyamatban, tehát õk már „sínen vannak”. Sajnos sem helyben sem anyagiakban nem bõvelkedünk, ezért csak szakaszosan tudunk rajtuk segíteni.

Hála az örökbefogadásoknak, és támogatóinknak újabb három kizsákmányolt kutya kerülhet a gondozásunkba. Próbálunk felállítani egyfajta sorrendet, ami szörnyen nehéz, de muszáj. Az alapján mérlegelünk, kinek van legnagyobb szüksége sürgõs orvosi ellátásra illetve kezelésre, így került most a gondozásunkba OldLady,PusyCat és Cadillac.

OldLady egy idõs, végtelenségig kihasznált, emlõdaganatos nagymama. Kölykeinek, unokáinak száma megszámlálhatatlan lehet, amit fizikai állapota bizonyít.

Adatlapja ITT található.

PussyCat testét hegek, sebhelyek borítják. Valószínûleg egy volt a gyengébbik láncszemekbõl, akiket kikezdhettek az erõsebbek a szûk kis helyeken.

Adatlapja ITT található.

Cadillac-kel kapcsolatoan nem is voltkérdés a sürgõsség, hisz egy hatalmas sérv csúfítja el a hasát.

Adatlapja ITT található.

Õk mind sürgõs esetek, és nincsenek egyedül. Továbbra is több chow-chow vár arra, hogy valakit örökbefogadjanak vagy esetleg azok az anyagiak tegyék lehetõvé számunkra, hogy segíteni tudjunk rajtuk.

Közvetlen bankkártyás adományozással ITT!

Virtuális örökbefogadással!

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Megjegyzés: chow-chow fajtamentés

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Köszönjük!


Megosztom a Facebookon