Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Amikor az égbõl is csau -k hullanak...
2016.07.15.
Csau cunami! Rövid idõ leforgása alatt 6, HAT rászoruló CHOW-CHOW kutyát vettünk gondozásunkba, de a hetedik is hamarosan érkezik… Valamennyien rászorulók, a többségük szaporítók leselejtezett áldozatai :(

A beáramló csau -k mennyisége bennünket is meglepett, sõt megrémített, azt a minimális darabszámú karanténhelyünket, ami a rendelkezésünkre áll már elfoglalták az elõre tervezett, várólistáról érkezõ csauk… de mi a helyzet akkor, ha létszám feletti az állomány? hát kérem, ilyenkor sakkozunk a számokkal ;)

Ahogy az lenni szokott egyikük sem rendelkezett érvényes oltással, sõt voltak olyanok, akikrõl bizton tudott, hogy életében nem kaptak még oltást :O Ezeknél a kutyáknál még a megszokottnál is nagyobb óvatossággal kell eljárnunk, hiszen õk vannak a legnagyobb veszélyben, ezért mindenki a második, ismétlõ oltást követõen egy héttel kerülhet fel az állatotthonba, és lesz gazdikeresõ.

Az oltások mellett persze még a minden NOÉs védenc számára kötelezõ ivartalanításról is gondoskodnunk kell, nem beszélve néhányuknál meglévõ egyéb egészségügyi problémákról, amik szintén csak mûtéttel orvosolhatóak (pl. a csauknál annyira jellemzõ befelé forduló szemhéj :( ).

Az egyszerre nyakunkba szakadt költségek olyan tetemesek, hogy képtelenek vagyunk finanszírozni azokat sajnos, így a SEGITSÉGETEKRE VAN SZÜKSÉGÜNK !

Kérjük, támogassátok munkánkat, mert nélkületek nem sikerülhet. A legkisebb segítség is hatalmas, ha összeadjuk, mert tudjátok: Sok kicsi, sokra megy ! :)


Hogy hogyan segíthettek?

Virtuáli örökbefogadással, vagy örökbefogadással 

A NOÉ Állatotthon bankszámlájára történõ utalással:
OTP 11710002-20083777
Megjegyzés rovat: chow-chow 

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal utalással: info@noeallatotthon.hu

Nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkezõ hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

És hogy kinek van nagy szüksége segítségre jelenleg? Ismerjétek meg az elmúlt rövid idõszakban gondozásunkba került kis védenceinket:

MishaLienZhenLevíziaLetisaLeopolda
Megosztom a Facebookon