Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2016.12.01.
Elkezdõdött a karácsonyi készülõdés, a bevásárlóközpontok környéke megközelíthetetlen, az üzletek tömve vannak. Ideges, türelmetlen emberek lökdösik egymást, veszekednek egy-egy akciós terméken. És Te úgy érzed, ez az egész nem méltó a SZERETET ünnepéhez? Hogy a megvásárolható áruk többsége bóvli, vagy olyan dolog melyre soha nem lesz szükség?
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.

Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon Karácsonyi Adománykártyájával most mindez lehetséges!
Adományozz a megajándékozni kívánt személy nevében valamelyik rászoruló állatunk etetésére, gyógykezelésére vagy akár életmentõ mûtétjére, cserébe pedig minden támogatott állat után egy-egy egyedi KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁT adhatsz majd át szeretteidnek a fa alatt.Mi a teendõd?

1. Válaszd ki a támogatni kívánt állatunkat! Lehet akár gazdikeresõ, vagy végleges lakó. Természetesen nem csak kutyát vagy cicát, de akár gazdasági-, vad- vagy egzotikus állatot is választhatsz. És persze bármelyik speciális projektünk védencét is, akár a MiniMenhelyrõl, a boxerek, bulldogok, cane corsok vagy a csau-csauk közül is.2. Utald el az adományod összegét, a megjegyzés rovatba írd bele: KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA és a támogatott állat nevét.

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal:
info@noeallatotthon.hu

Közvetlen bankkártyás adományozás:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

3. Írj az info@noeallatotthon.hu címünkre és jelezd az utalásodat és a támogatott állatot, valamint a kártya átvételének módját.

4. Adománykártya átvétele: az alábbi lehetõségek közül választhatsz:
- email-en elküldjük az adománykártyát

- visszaigazoló levelünk után, személyesen átveheted a NOÉ Állatotthonban nyitvatartási idõben ELÉRHETÕSÉGEINK

- 3.000 Ft feletti adomány esetén postán elküldjük a részedre. Figyelem, postán csak azokat a kártyákat tudjuk elküldeni, melyekhez minden adat a rendelkezésünkre áll december 18-ig.

Biztosak vagyunk benne, hogy nincs szebb, maradandóbb és szeretettel telibb ajándék annál, mint amikor valakit egy igazán rászoruló élõlény gyógykezelésével, ellátásával vagy akár életmentõ mûtétjével lepnek meg!Mennyi adomány mire elég?
Ötezer forintból egy beteg állat gyógyszereit tudjuk megvásárolni, vagy élelmezését tudjuk biztosítani, egy bála szénát tudunk vásárolni.
Tízezer forintból valaki oltási programját tudjuk elkezdeni, vagy egy zsák speciális tápot tudunk egy rászorulónak vásárolni.
Tizenötezer forintból finanszírozni tudjuk egy állat ivartalanítását.
Húszezer forintból, már egy kisebb mûtétet, vagy egy speciális laborvizsgálatot is ki tudunk fizetni.

Ha az állatot már kiválasztottad, vagy ismered a megajándékozni kívánt kedvencét, de nem tudod, hogy mekkora összeg mire elég, vagy mekkora adományra lenne szüksége, keress minket és mi nagyon szívesen segítünk!

Te is örülnél egy ilyen igazi szép ajándéknak? Lehetséges, hogy pont a Te szeretteid, ismerõseid nem tudják mivel lepjenek meg Téged karácsonyra, küld tovább nekik ezt a lehetõséget és a Te vágyad (és persze a miénk is) teljesülhet!

Biztosak vagyunk benne, hogy a NOÉs KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA szívbe talál! Áldott, békés ünnepeket kívánunk!


Megosztom a Facebookon