Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Vizes Tizes BoxE.R. Majális és Csau találkozó!
2017.05.09.
Számunkra is hihetetlen, de tényleg ez lesz a 10. BoxER Majális! Így a kerek jubileumhoz gondoltunk egy nagyot és merészet, és ÚJ HELYSZÍNRE visszük ezt a remek rendezvényt! Bízva a nyár erõteljes érkezésében, és emlékezve a rekkenõ hõségben zajló majálisokra, igazi kutyás strandra, vizes mókára invitálunk Benneteket. 2017-ben a 10. Majálist, Délegyházán, a Tavirózsa Kempingben tartjuk!

De van ami NEM VÁLTOZIK! Idén is bulizni hívjuk az általunk olyan nagyon szeretett fajták örökbefogadott védenceit, a gazdikat, a fajta szeretõket, az kutya imádókat és az állatbarátokat, reméljük minél többen eljönnek hozzánk.

Az idõpont idén 2017. május 14. vasárnap, 10-tõl 16 óráig
Cím: Tavirózsa Kemping, Délegyháza, Nomád part 4-5
Megközelíthetõség: pontos itiner térképpel

Ha a helyszín változik is, de a cél ugyanaz: boxerek, bulldogok, corsok és csau-csauk tömegeit simogassuk és szeretgessük; találkozzunk régi védenceinkkel, akik már boldog gazdis kutyák; bemutatkozzunk olyan fajtaszeretõknek, akik kíváncsiak ránk, és szeretnének bepillantást nyerni Fajtamentõ csoportjaink munkájába.

A programok között lesz:
- Szépség verseny
- Dogathlon - játékos vetélkedõ kutyáknak
- Gyermekprogramok - arcfestés, kézmûves foglalkozás
- Tombola
- "Mennyit tudsz a kutyádról?" - szellemi és ügyességi akadályverseny
- Kutyás bemutató - Népszigeti kutyaiskola
És persze pancsolás, pancsolás, pancsolás!

Természetesen idén is készülünk boxer-, bulldog-, corso- és csaucsau fajtamentõs pólóval. Hogy mi lesz rajta? Az még meglepetés :)
A póló megvásárlásával Fajtamentõ csoportjaink munkáját támogatjátok.

Minden kutyát és gazdit szeretettel várunk :)

FIGYELEM! A rendezvény kizárólag olyan kutyával látogatható, aki jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvének bemutatásával kell igazolni, valamint nincs fertõzõ betegsége. Kölyök-növendék kutya CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Kérjük, mindenki gondoskodjon kullancs elleni védelemrõl saját maga és a kutyája számára. A megelõzés életet menthet.

A rendezvényre a belépés kutyáknak és 6 éves kor alatt INGYENES, felnõtteknek 1.000 Ft, MELY TELJES EGÉSZÉBEN LEFOGYAZSTHATÓ A BÜFÉBEN!

Néhány kedvcsináló kép a tavalyi majálisról: http://noeallatotthon.hu/gallery/ESEMENYEK/9-BoxER-Majalis-Bulldog-Cane-corso-es-Csau-csau-Ta/

Az esõs programokat idén kihagyjuk! :)

Megosztom a Facebookon