Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

MiuMiu már több mint egy éve álomgazdinál
2018.01.19.
Immár több mint egy éve, hogy a félénk csaucsau leányzónk, MiuMiu Németországban megtalálta a családját, ahol sok türelemmel és szeretettel igyekeznek elnyerni a bizalmát és nemrégiben kaptuk tõlük ezt a kedves beszámolót és képeket.

"Kedves NOÉs csapat!

Szinte hihetetlen, hogy Jinjin már több mint egy éve nálunk van és nagyon boldogok és hálásak vagyunk érte. Azt gondolom, hogy õ is jól érzi magát velünk. Kedvenc programja a séta, bár félénksége miatt még mindig nem engedhetjük el a pórázról, de igyekszünk lendületesen és nagyobb távolságokat megtenni vele. Mostanra már kezd körbe ugrálni minket és Felixet, a másik kutyánkat hívja játszani. A kertben pedig úgy szaladgál, mint egy futóegér, hihetetlen kondija van. Persze az ilyen tombolások után mindig jó nagyokat alszik.

Eljár velünk a Hoppers Agility tréningre, ahol ugyan nem kell teljesítenie az akadálypályát, de mindig velem tart, amikor Felixel vagy néha másik kutyával végig megyek rajta. Nagyon élvezi ezt, úgyhogy szerintem elõbb utóbb még lehet is belõle valami.

Az autózást még mindig nem viseli túl jól, ha új útvonalakon utazunk, akkor még mindig elõfordul, hogy elhányja magát. Ez nem magától az autózástól van, hanem az azáltal keltett izgalom. A változásokat nagyon nem szereti.

A férjemmel való viszonya változó. Úgy tûnik férfiakkal rossz tapasztalatai lehettek korábban. De mi minden kis elõre lepésnek nagyon örülünk. A minap pl. annyira jó volt, elmentünk sétálni és közben játszani hívott engem aztán meg beállt elém és olyan szemekkel nézett rám, hogy nem tudtam ellenállni, hogy alaposan megöleljem és megdögönyözzem. Aztán délután vendégeink voltak, a keresztlányomék, akikkel játszottunk és beszélgettünk. Ekkor egyszer csak elõjött Jinjin és befeküdt közénk, mintha azt akarná ezzel jelezni, hogy hozzánk tartozik. Ez annyira megható pillanat volt.

Nagyon remélem, hogy egyszer elfelejti mindazt a rosszat, ami vele történt és megtanul bízni a férjemben is annyira, hogy nyugodtan ellegyen az õ társaságában is.

Mint látjátok, van még hova fejlõdnie, de nagyon szeretjük õt és mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezze magát nálunk.

Csatolok néhány fényképet is.

Christiane ,Jinjin und Felix"Megosztom a Facebookon