Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 | Következő

NOÉs asztali naptár 2020
2019.10.04.
Nagy-nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a 2020-as asztali naptárunk, amit már bizonyára nagyon vártatok.

Gyereknap a NOÉ Állatotthonban - 2019
2019.05.12.
2019. június 1-én, szombat nálunk is GYEREKNAP lesz. Természetesen rengeteg állattal és sok-sok remek programmal. :)
Szeretettel várunk minden gyereket és gyermeklelkű felnőttet 11:00 és 14:00 óra között.
Cím: Budapest, 17. kerület Csordakút utca vége

Játssz és támogass!
2019.02.21.
Vigyázz, kész, rajt! Segíts Buksinak, hogy sikeresen összegyűjtse az elkóborolt csontokat, és támogasd minden becserkészett falattal a Noé Állatotthon Alapítvány lakóit!

Kedves Jézuska :)
2018.11.30.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától...

Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT!
2018.01.29.
Hívásod és SMSed 2018. január 1-tõl duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!

ADÓ 1%, ÉLETET MENTHET!
2018.01.29.

Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt!
Rendelkezési határidõ, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2018.05.22.!

Mirõl álmodik egy csau, avagy a karácsonyi kívánságok listája :)
2017.12.06.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától...

Maó és Smackó nagy napja (nem õk akarták)...
2017.03.23.
Mao és Smackó csau-csaunk nagy, de nehéz napja lesz a mai. Drukkoljatok a két csodálatos mackónknak!

Csuriba a kezeket, hajrá Grape!
2017.02.24.
A mi kis imádott, kicsit lütyõ, de annál édesebb csau-csaunknak, Grapenek ma nagy (és nehéz) napja lesz. Õ az a kicsit más, kicsit fogyi, kicsit ... kutyusunk, akit tavaly borzasztó állapotban, szó szerint élet és halál között találtak az utcán. Iszonyúan sovány volt, a végbele óriási szakaszon kifordulva, teljesen vakon és halálra rémülve kuporgott. Minden bizonnyal az utolsó pillanatban találtak rá!

GRAPE gazdit keres!
2017.01.10.
"Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belõle."

Csak egy hívás ! Nekik az élet.
2017.01.08.


Gazdi, hol vagy?
2017.01.08.
Gazdi, hol vagy? Hol vagy, merre csavarogsz? Letisa, a kislány - vajon - gazdisodi fog?


Ivartalanítási akció!
2017.01.08.

Nem titkolt célunk, hogy minél kevesebb felesleges szaporulat szülessen, ez köztudott, tehát az ivartalanítás népszerûsítése és támogatása az egyik legfontosabb feladatunk. A Babóca rendelõvel közösen már több akciót szerveztünk, és most újra itt a lehetõség a kutyásoknak, hogy nagy kedvezménnyel vegyék igénybe a mûtéteket kedvencük számára.

A NOÉ Állatotthon védencei karácsonyi kívánságlistája
2016.12.02.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától.

Hírek kicsi Grape-rõl.
2016.10.13.
Sajnos nincs jól, még mindig kórházban van. Nem akar enni, megy a hasa, fáj a pocakja.
Kidobva találták szerencsétlent Hajdúböszörményben, vakon vonszolta magát, annyira lesoványodott állapotban, hogy még lépni sem tudott.

Csau üzenet a Jézuskának!
2015.12.03.
Sajnos jó néhány csau-csau tölti gazdi nélkül, az állatotthonban, fajtamentõ csoportunk védõszárnyai alatt a Karácsonyt. Persze a legjobban egy gazdira vágynak, de ha ezt a kérésüket nem tudod megvalósítani, akkor lepd meg õket egy személyre szóló ajándékkal Karácsonyra. Hogy mit szeretnének? Nézd meg a listát, és válassz kedvecet, akit megajándékozol :)

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.12.03.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

China, a kis bicebóca...
2015.07.10.
China újabb remek példánya a szaporítók által futószalagon termelt, és a végtelenségig kihasznált csau-csau kutyáknak. Büdös, csapzott, elhanyagolt, összeragadt bundával került a gondozásunkba, de ez csak a legkisebb probléma volt...

Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.25.
Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük õket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükbõl. De néhány apró élõsködõ továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!

4 szervezet 1 cél - Állj mellénk!
2015.02.12.
Aki ismer minket, munkásságunkat az tudja, évek óta segítünk, nem csak állatokon...
Most újra megtesszük, és ezúttal egy kicsit nagyobb fába vágtuk a fejszénk. 4 szervezet fogott össze 1 cél érdekében.


1. 2 3 4 | Következő