Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2.

Loki (Csend) csodás élete!
2015.04.26.
Csend jött, látott, gyõzött :) Azonnal és visszavonhatatlanul elrabolta leendõ gazdái szívét...


Dewei a Jackpot :)
2015.02.16.
Dewei néhány nap alatt státuszt cserélt. Megtört lelkû menhelyi árvából egy igazi saját család Jackpot nyereménye lett. Hogy ki nyert nagyobbat a helyzet változásával lehetne elemezni, de a híreket és a képeket látva nem nagyon érdemes. :)

Gang otthonra lelt!
2015.02.12.
Gang a törökbálinti macho tavaly költözött gazdihoz. Gazdái nagy fába vágták a fejszét, hisz nem volt csaus tapasztalatuk, ismeretlen volt elõttük a csaus természet... de már nem ;)

Changért eljött az Álomgazdi :)
2015.01.25.
Hogy lesz szaporítós csau-csauból igazi Királylány, a gazdi szeme fénye? Hát a NOÉ Állatotthon / Csau-csau fajtamentõ csoportja segítségével. Íme Chang sikertörténete :)Málna lelke gyógyulóban...
2015.01.17.
Málna lassan, de biztosan a gyógyulás útjára lépett. A hánytatott sorsú, félénk kutya mára már örömmel osztogatja a puszikat és önfeledten hentereg a porban :)

Kacskalábú csauval is lehet boldogan...
2015.01.08.
Csicseri a püspökladányi menhelyrõl került gondozásunkba. Gondoltuk a kis kacska biztosan nehezen fog "elkelni", hisz ma Magyarországon nem divat a testi hibás kutya örökbefogadása :(

Mingmei Happy-Endje :)
2015.01.05.
A püspökladányi menhelyrõl a NOÉ Állatotthon / Csau-csau fajtamentõ csoportjához, majd onnan Németországba vezetett Mingmei útja! Jobban nem is alakulhatott volna a sorsa. Sok boldogságot Mingmei :)Mulan kalandos gazdihoz kerülése :)
2014.12.17.
MuLan nem egyszerû eset, igazi csau-csau személyiség ennek minden elõnyével és hátrányával: büszke és megközelíthetetlen (szó szerint), ugyanakkor félénk és védelemre szoruló (bár ezt nem szereti kimutatni). Kis kurflival, kalandosan ugyan, de gazdihoz került :)


Mayleen új élete :)
2014.10.29.
Mayleenért, a krém színû csau-csau gyönyörûségünkért eljött az Álomgazdi. Már pihe-puha, tiszta, fésült bundában korzózik a póráz végén. Végre olyan környezetben van, amit minden csau megérdemel. Sok boldogságot Mayleen :)

Csauk a boldogságban :)
2014.10.16.
Egy lelkes örökbefogadónk a 3, NOÉ Állatotthonból való csau-csauja mellé Bruce Lee-t is befogadta ideiglenesen, amíg saját otthonra nem talál. A mackócsapat nagyon jól szuperál együtt. Kaptunk egy rövid beszámolót képekkel a mindennapjaikról :)

Türelem Buddhát terem :)
2014.09.15.
Buddha a szolnoki hajléktalan otthonra lelt, sõt már a kanapégén is aktiválódott nála! Köszönjük Noéminak és párjának :)

Málna révbe ért :) :) :)
2014.07.08.
Málna kutyánk hányódott ide-oda, ahogy a sors vetette, de most biztosan és végérvényesen RÉVBE ÉRT! :) :) :)Banyából dáma lett :)
2014.05.16.
Banya nem véletlenül kapta ezt a nevet. Nem volt túl kedves érkezésekor, sokszor találkoztunk a 'mosolyával', amikor próbáltunk vele kontaktust teremteni. De fogmutatós mosoly ide vagy oda, érte is eljött az Álomgazdi, aki kisimított háborgó lelkét, akinek bizalmat szavazott, és aki éltes kora ellenére esélyt adott neki, és szeretõ otthont biztosít számára. Köszönjük :)


Betty új élete :)
2013.10.27.
Csau-csau fajtamentõ csoportunk védence, Betty példája is jól mutatja, hogy nyugdíjasként is lehet és érdemes új életet kezdeni. 11 éves koráig nem léphette át egyetlen ház küszöbét sem, most pedig gyönyörû környezetben, minden kívánságát lesõ családtagokkal van körülvéve, ahol a simogatás nem negyedévente történik, ahogy a wellness fésülés sem :)Beszámoló Juritól :)
2013.06.24.
Jurit Kecskemétrõl mentettük, ahogy jeleztük is adatlapján nem az egyszerû kategóriában tartozott, de érte is eljött az álomgazdi...

Don Juan gazdinál
2011.03.19.


Cappy otthonra talált
2011.02.22.Előző | 1 2.