Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 | Következő

Jacky, a sármos csau-csau úr gazdit keres
2014.11.27.
Jacky, a sármos csau-csau úr kész a költözésre. Már csak az igényeit mindenben kielégítõ ellátást és elhelyezést biztosítani tudó személyt/családot keres karácsony elõtti beköltözéssel.


Kopaszpofi lett Dewei :) :) :)
2014.11.23.
Dewei túl van a mûtéten. Az egész buksiját le kellett nyírni, hogy látható legyen, hogy a szemhéjplasztika mellett homlokplasztikára is van-e szükség. A mûtét hosszú és nehéz volt, de sikeresen túl vagyunk rajta :)

Dewei-t mûteni kell :(
2014.11.19.
Hosszas szervezést követõen megérkeztek Püspökladányból a csau-csau lányok. Dewei lett a neve az egyiküknek, akinek a szemét azonnal mûteni kell. Ahogy a képeken is látszik, nagyon súlyos a helyzet. Nagyon kell a drukk, hogy a szeme és a látása is megmaradjon!!!Maxwell gyógyulgat és nagyon szeretne GAZDIT!!!
2014.11.08.
Daganat kiszerelve, Maxwell megszerelve, bestoppolva, szervezet újraindítva, egyszóval a sok hányattatás, a drasztikus mûtét után jöjjön most már egy GAZDI Maxwellért. Kérjük, segítsétek õt gazdihoz egy megosztással. Hívjátok fel ismerõseitek figyelmét erre a tündéri csau-csaura, aki igazán megérdemel egy szeretõ otthont.

Kék a szeme, arca csupa derû... vagyis Jacky a szemészeten :)
2014.11.04.
Jacky pénteken szemspecialistánknál, Dr. Szentpéteri Zselykénél járt, mert folyamatosan könnyezõ szeme miatt azt gondoltuk, hogy mûteni kell. Zselyke doktornõ alaposan megvizsgálta, és a végeredmény bennünket is meglepett :)Friss hírek Maxwellrõl!!!
2014.11.01.
Köszönjük a rengeteg pozitív energiát és drukkot, úgy tûnik eddig segít! Maxwell, akibõl egy 3,4 kg-os lépdaganatot operáltak ki, túlélte az éjszakát. Az elsõ csatán túl vagyunk, de a háború vége még messze van....Maxwellnek lépdaganat volt :(
2014.10.31.
Angyalok, ismét van kiért nagyon aggódni. Maxwell csau-csau kutyusunk küzd az életéért jelenlen pillanatban a kórházban. Kicsit több mint egy hete még az új frizurájával büszkélkedtünk nektek. Most pedig ...

Kopasz vagyok, ments ki innen!
2014.10.21.
Egy csau-csaunak a szõre az ékessége, ami speciálissá, különlegessé és gyönyörûvé teszi. Maxwell sajnos bunda nélküli lett egy hot-spot (gennyes bõrgyulladás) miatt. Most kopaszon várja a gazdit, akinek megakad rajta a szeme, és szeretné õt örökbe fogadni.


Jacky megmenekült, de most mûtétre vár!
2014.10.07.
Jacky 8 éves csau-csau kan kutya, aki a makói gyepmesteri teleprõl szabadulhatott a TI segítségetekkel. Jelenleg karanténban van, de ezután vár rá egy szemészeti vizsgálat és valószínûleg egy szemhéjplasztikai mûtét is a befelé forduló szempillák irritációja miatt. Sajnos Jackynak is 'folyik a szeme', vagyis csipásodik, ömlik a könnye, amit ez az irritáció okozhat. Ezen csak a mûtét segíthet, ehhez kérjük a támogatásotokat. Köszönjük!


Kacskalábú cukiCsicseri GAZDIS :) :) :)
2014.09.03.
Van, aki beleszeret egy kutyafajtába, és ez a szerelem életre szól. Így van ezzel Kriszta is, aki két másik csau-csauja, Hádész és Bori mellé fogadta be harmadiknak cukiCsicserinket, a kacskalábú csau-csau babát. Sok boldogságot az 'oroszlánfalkának' :D

„… mert szegény csaukra soha senkinek nincs elég ideje”
2014.09.02.
...így egy önkéntes pár szombatonként csoportos szocializációs foglalkozást tart nekik elég jó eredménnyel :) Íme egy beszámoló Kata tollából, aki párjával Csau-csau fajtamentõ csoportunk nem épp kedves és kezes védenceit karolta fel. Köszönjük nekik :)


Kacskalábú cukiCsicseri gazdit keres :)
2014.08.21.
Csicseri, a kacskalábú csau-csau baba ortopédiai vizsgálata megtörtént: veleszületett fejlõdési rendellenesség miatt eltorzult a karcsont, alkar csontjai teljesen szétválva állnak. Nincs mûtéti teendõ vele, már csak egy gazdi hiányzik, aki pont egy ilyen minifogyira vágyik :)Ráncfelvarrás csau-csau módra!
2014.07.23.
Bruce Lee kutyánk kés alá feküdt. A szem környéki ráncait varrták fel, és homlokplasztikát végeztek rajta. A beavatkozás célja nem szépészeti, hanem egészségügyi volt: sajnos a korábbi szemészeti mûtét nem hozta meg a kívánt eredményt, a szõrszálak továbbra is irritálták szegény Bruce Lee szemét. Reméljük egy teljes ráncfelvarrás egyszer 's mindenkorra megoldja a problémát.

Delilah - eltelt egy év...
2014.07.08.
Delilah 2013. áprilisától a NOÉ Állatotthon / Csaucsau fajtamentõ csoportjának védence. Azóta eltelt egy év, és a kezdetben félõs, harapós, érinthetetlen kutyából csaucsau módon, de barátságos, nyitott, szeretni való kutya lett, aki KERESI A NEKI VALÓ ÁLOMGAZDIT !!!

Mayleen szemét mûteni kell!
2014.06.19.
Mayleen szaporítóteleprõl került hozzánk leharcolt állapotban. A szõre elhanyagolt, összerasztásodott, bõre befülledt alatta. Az emlõi megnyúltak a rendszeres szoptatás miatt. A szemei a befelé forduló, rendellenes pillaszõr miatt folyamatosan irritált, így ezt azonnal mûteni kell, hogy elkerüljük a maradandó szemkárosodást.

Ruhátlan karatés gazdit keres!!!
2014.06.19.
Bruce Lee-t megkopasztottuk. Látványos a változás, hiszen az oroszlánsörényt felcserélte egy leginkább shar-pei-re emlékeztetõ outfit-tel, pedig õ egy igazi CSAU-CSAU! Sajnos elkerülhetetlen volt a nyírás, mert szó szerint subája lett a hosszú évek fésületlenségétõl, gondozatlanságától. Most így kopaszon várja a gazdijelölteket :)


Álomgazdira talált Bucou :)
2014.06.11.
Amikor elkezdtünk Bucou számára végleges családot keresni, ideiglenes befogadói rájöttek: nem tudják elképzelni az életüket enélkül a csodálatos vörös kutya nélkül. Így teljesedett be Bucou NOÉs csodája, egészségesen, saját családdal! Sok boldogságot :)


Málna gyorshírek :)
2014.06.11.
Málna csaunk jó úton halad a beilleszkedésben. A család cicájával az összeszoktatás nem megy zökkenõmentesen, de a pocaksimit már hagyja :)Lélekdonort talált Málna :)
2014.06.03.
Lelkileg összetört, családját vesztett Málna kutyánk segítségkérése bejárta a világhálót. Olyannyira depresszióba esett, hogy még enni sem evett, így SOS ideiglenes befogadót vagy végleges családot kerestünk számára. Szerencsésen alakul eddig a dolog: Málna egy csau-csau imádó család tagja lett ideiglenes státusszal, de ha minden jól megy, akkor ez lesz a végleges otthona. Drukkoljatok nagyon!Ismét egy NOÉs csoda: gerinctörött Bucou 4 lábon jár :)
2014.05.23.
Amikor egy gerinc törött, elfekvõ, de csillogó szemû kutya, akinek az élete egy hajszálon múlik pár hét múlva négy lábon, futva jön veled szemben az állatotthonban... Na, ezekért a pillanatokért, ezekért a CSODÁKÉRT érdemes küzdeni! Ez is csak veletek sikerült, sikerülhetett! Köszönjük AngyalNiki :)


Előző | 1 2 3. 4 5 6 | Következő