Csau-csau fajtamentés logo

Gazdira váró csau-csaukGazdira váró csau-csauk Gazdira váró csau-csau keverékekGazdira váró csau-csau keverékek Elveszett/talált csau-csaukElveszett/talált csau-csauk Közvetített csau-csaukKözvetített csau-csauk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a csau-csaurólTudnivalók a csau-csauról CHOWsmopolitanCHOWsmopolitan Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 6 | Következő

Lélekdonor kerestetik!
2014.05.22.
Lélekdonort keresünk Málna kutyánknak, aki sajnos családi helyzet megváltozása miatt visszakerült Csau-csau fajtamentõ csoportunk gondozásába. Szegény lelkileg teljesen összetört. Romokban van. Alig eszik. Nem kommunikál velünk. SOS gazdit vagy ideiglenes befogadót keresünk számára!!!Gyermeknap a NOÉ Állatotthonban :)
2014.05.20.
Ismét buli lesz a NOÉ-ban! Május 25-én, vasárnap 11 és 14 óra között várjuk az állatszeretõ gyerekeket a NOÉ Állatotthon Gyermeknapi programjára. Lesz arcfestés, kézmûves foglalkozás, szellemi és ügyességi feladatok kicsiknek és nagyoknak és persze sok-sok cuki állat. Szeretettel várunk benneteket :)

BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.15.
Az idõjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az esõ miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist új idõpontra: 2014. május 17, szombatra. GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!
Aki eljött május 11-én az egy elõBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az elõbuliról :)


7. BoxE.R. Majális, bulldog, corso és csau-csau találkozó
2014.04.30.
Eltelt megint egy év, és eljött megint a boxeresek és bulldogosok körében már ismert és várva-várt május.Idén hagyományteremtõ céllal másik két fajtamentõ projektünk örökbeadott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk. Idén tehát már 7. alkalommal várunk mindenkit sok szeretettel. :)


Húsvéti Ünnepi Nyitvatartás - 2014
2014.04.17.
2014. április 21-én, Húsvét hétfõn Állatotthonunk ZÁRVA TART. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden látogatónknak, önkéntesünknek és támogatónknak :)
Gyorshír Bucounkról, az imádnivaló csaumix fiúcskánkról :)
2014.03.25.
Gyorshír kedves Bucouról, a gerinc törött csau - shar pei mixünkrõl: hihetetlen élni akarásának, küzdésének és ideiglenes befogadója által nyújtott nyugodt, kiegyensúlyozott rehabilitációs környezetnek, na meg persze legfõképpen cane corso kutyatársának köszönhetõen a gyógyulás jó úton halad :)Bucou már párnák közt gyógyulgat :)
2014.03.18.
A kedves, gerinc törött csaumix fiúcskánknak csak a napokban tettünk fel segítség kérést ideiglenes befogadó találásához, és máris jött egy Angyal Niki és párja személyében, akik meglévõ, örökbefogadott cane corso kanjuk mellé elvitték Bucou-t, hogy ágyban, párnák között lábadozhasson. Köszönjük nekik :)A háromlábú és az egyszemû közös élete :)
2014.03.18.
Általános tény, hogy egy csau-csaunak nem könnyû gazdit találni. Egy csau-csaunál csak egy fogyatékos csau-csaunak nehezebb gazdit találni. Vagyis ezt gondoltuk eddig, de megint Angyalokba botlottunk (így van ez gyakran a NOÉ háza táján), így ez a tézisünk gyakorlatilag alapjaiban dõlt meg :) Köszönjük Kriszta és Gyuri :)))))


Bucou - túl a gerincmûtéten :)
2014.03.16.
Bucou (ejtsd Bucoá) túl van a gerincmûtéten. Orvosaink megint csodát tettek: Bucou a súlyos sérülések ellenére már lábon van. Olyan élni akarás van ebben a fiúcskában, hogy két lábon is képes közlekedni :) REHABILITÁCIÓJÁNAK IDEJÉRE IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK SZÁMÁRA!


Gerinctörött csau-mix fiúcska, Bucou
2014.03.01.
A törökbálinti menhely kért segítséget a NOÉ Állatotthon / Csaucsau fajtamentõ csoportunktól egy sérülten talált kutyához. Természetesen vállaltuk, bár idõközben kiderült, hogy Bucou (kínaiul kedveset jelent) nem fajtatiszta. A sérülései súlyosak: a csípõje és a gerince érintett. Nagyon kell a támogatás és a drukk neki!!!Bruce Lee szemmûtétre várva
2014.02.18.
Nem indult túl jól az év Csau-csau fajtamentõ csoportunk számára: rögtön 3 mentett csau-csauval indítottunk. Ezek egyike Bruce Lee, akinél rögtön láttuk, hogy nagy a baj: mûteni kell sürgõsen mindkét szemhéját, hogy a látásából még maradjon valami, mert a folyamatos irritáció miatt súlyosan sérült a szaruhártyája. Kérjük, segítsétek ennek a gyönyörû csaumachonak a gyógyulását! Köszönjük :)

CHOWsmopolitan - 2013. szeptember-december
2014.01.10.
Szeptembertõl december végéig tartó idõszakról szól ez a CHOWsmopolitan sok-sok hírrel és képpel mostani és régebbi védenceinkrõl. Olvassátok szeretettel :)Te felelõs állattartó vagy? Tudd meg mennyire!
2014.01.09.
Töltsd ki a facebook alkalmazáson a 10 + 1 kérdésbõl álló kvízünket, és tudd meg, hogy mennyire vagy felelõs állattartó. Például azt tudod, hogy mi egy kutya átlagos testhõmérséklete? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozhatsz a teszt kitöltése során :)


Yanjing - a bizalom építése
2013.09.24.
Yanjing (munkanevén Józsi) nem egyszerû kutya: meg kell küzdeni a bizalmáért. Ez sok-sok idõt, türelmet, de legfõképpen szeretetet igényel. Mi mindegyikkel rendelkezünk, de azt reméljük inkább, hogy akad egy gazdijelölt :)Autómentes nap - 2013. 09. 21.
2013.09.19.
Az Európai Mobilitási Hét keretén belül 2013. szeptember 21-én, szombaton a Ferihegyi út - Pesti út keresztezõdésénél rendezi meg Rákosmente Önkormányzata az Autómentes Napot 10.00 és 22.00 óra között. Az egész napos rendezvényen számos program várja az érdeklõdõket, többek között állatsimogatónkkal is találkozhatnak a kilátogatók.

CHOWsmopolitan - 2013. július-augusztus
2013.09.19.
Kicsit megkésve (de nem elfelejtve) jöjjön hát a nyári beszámoló Csau-csau fajtamentõ csoportunk munkájáról.

CHOWsmopolitan - 2013. június
2013.07.08.
A június megint nem telt eseménytelenül. Két új kutya került a gondozásunkba, mindkettõt a gazdája "dobta ki". Az egyiket a váci gyepmesteri telep elé kötötték, a másiktól pedig 12 éves korában döntöttek úgy, hogy már felesleges kacat a háztartásban, és lemondtak róla. Szomorú, hogy ezzel a méltóságteljes, nyugodt, csendes, nagyszerû, hûséges fajtával milyen felelõtlenül bánnak :(

Hõségriadó - Fontos információk!
2013.06.20.
Szinte ránk tört a nyár a vakációval egy idõben. A korábbi szélsõséges idõjárás helyett állandó 30 fok feletti hõmérséklet embernek és állatnak egyaránt megterhelõ fizikailag. Nagyon oda kell figyelnünk háziállatainkra. Jöjjön néhány jó tanács ezzel kapcsolatban.

CHOWsmopolitan - 2013. április-május
2013.05.31.
Tavaszi (április-május) két hónapi, összefoglaló CHOWsmopolitanunkat nyújtjuk át nektek szeretettel. Sok jó hír van benne örökbeadott védenceinkrõl, de új kutya is került a gondozásunkba ez idõszak alatt. Olvassátok szeretettel :)

Csatak - a gyógyulás útján
2013.05.25.
A NOÉ / Csau-csau fajtamentõ csoportjának védence, Csatak túl van a kezeléseken és a varratszedésen is. Már csak a szövettani eredményekre vártunk izgatottan, hogy az eltávolított daganatok vajon jó- vagy rosszindulatúak voltak-e. Az eredmények megjöttek :)Előző | 1 2 3 4. 5 6 | Következő